generated by sloganizer.net

perjantaina, lokakuuta 07, 2005

I'm a girl!

Minulla on ollut pari päivää tosi paha hiuskriisi. Miten naisellista, iih! Halusin värjätä hiukset ruskeaksi, mutta sitten mummi puhui viisaita, kuten aina, ja sai mieleni rauhoittumaan. Ostin jotain ihmeen raitakirkastetta tai jotain. Kai se auttaa yleiseen kulahtaneisuuteen. Ostin myös kasvonaamioita, että voin kunnolla tyttöillä.

Ostin myös helokkiöljykapseleita, koska olen sitä mieltä, että niiden ansiosta kynteni ovat olleet aivan ihanat lähiaikoina. Mutta sitten ne kapselit loppuivat, ja kynnet menivät samantien ihan pilalle. Tiedostan placebo-vaikutuksen olemassaolon...

Ostin myös hameen. Ja sukkahousut. Hullua! Ja uuden, tyttömäisen valkoisen talvitakin, ja siihen sopivan vaaleanpunaisen kaulahuivin (minulla on jo vaaleanpunainen pipo). Läikikkäästi tekorusketettu naama suorastaan loistaa näiden tyttömäisten asusteiden välistä.

Olen saanut palautetta avopuolisolta siitä, että pukeudun epäseksikkäästi. Periaatteeni "mukavuus ennen tyyliä" ei suorastaan ole Victoria's secret-kataloogista. Siispä äärimmäisen mukavat Citymarketista ostetut ulkoiluhousut, jotka ovat rikki nykyään, saavat olla jalassa vain lenkillä. Nyt alkoi tyttöily! Saa nähdä kauanko kestää ennen kuin tulen hulluksi.

Rahaa paloi, ja en saanut edes ostettua sitä mitä piti, eli Tautioppi-kirjaa. Kävimme Reetan kanssa Amarillossa lounaalla (ensi kerralla menemme intialaiseen, se on idioottivarma ratkaisu) ja jälkiruuaksi Street Cafessa jäätelöannoksilla. Olipa hyvää pitkästä aikaa. Tämä "sairaana pitää saada paljon energiaa" ajaa minut kohta Painonvartijoihin. Onneksi olo on jo parempi. Ilmeisesti syöpöttely on siis tehonnut, hahaa.

Vaarallisuudenkaipuuni (josta lievin oire oli hiuskriisi) toivottavasti menee ohi kun normaali elämä taas pääsee jatkumaan. Tämä flunssa on ollut tosi rankkaa. Kun on ollut ittekseen kotona ja tuijottanut telkkaria, niin siinä saa kaikkia tyhmiä ideoita päähänsä. Tai kun surffaa ympäri nettiä ja etsii huonoja vaikutteita...

PS. Minulla on koirakuume.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikö sulla ole kaksi koiraa? Hillitse himose hallitse halusi:)kyllä kaksi koiraa opiskelijalle riittää.

Kirjoitapa joskus blogiisi siitä miten jaat päivän aikataulusi, kun opiskelet, käyt paljon eri jumpissa, hengailet kavereiden kanssa...jne. eihän koira/koirat joudu olemaan älyttömän kauna yksin? En pahalla kysele, vaan siksi, että itselläni on yksi koira (kultsu) ja siitä huolehtiminen rajoittaa paljon omaa liikkumisintouttani. Tietenkin käyn myös jumpissa (en voisi elää ilman) mutta syyllisyys on aina matkassa (tämänkin ajan voisit lenkkeillä tai olla koirasi kanssa) tuntuu, että 8-9h työpäivät on yksinoloa koiralle ihan tarpeeksi.
Mä kun elän vielä yksin, ni tää koiru on meikäläisestä tietysti ainutlaatuisen riippuvainen. No, niin minäkin siitä:)

Anonyymi kirjoitti...

Unohtui sanoa vielä, että sun blogia on tosi kiva lukea, täällä on inhimillisellä tavalla reipas meininki! Vaikka oletkin himoliikkuja, ei pipo ole liiaksi kiristynyt päässä:)

Hanna P. kirjoitti...

Ei, mulla ei ole kahta koiraa. :) Taavi, josta joskus puhun, on isäni koira. Minulle on kanssa tosi tärkeää että koira ei joudu olemaan yksin - Jasmi on todellinen SEURAKOIRA ja sitä varten meille otettu. Meillä menee avomiehen kanssa menot aika hyvin niin ettei Jasmi joudu olemaan hirveän pitkiä aikoja yksin. Myös Mikko treenaa periaatteessa neljä kertaa viikossa Han Moo Doa, joten olemme aika liikkuvaista porukkaa.

Pitää kirjoittaa tuosta ajankäytöstä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Jippii, kirjoita pian! Jään odottamaan!

Kyllähän minäkin haaveilen toisesta kultsista mutta nyt se on mahdotonta:)