generated by sloganizer.net

tiistaina, marraskuuta 22, 2005

Jotain hyvääkin

Tämä päivä tuntui ankealta melkein alusta loppuun. Mutta kun oikein keskityn, pystyn kyllä pinnistämään hyviäkin asioita mielestä, ihan mitä vain mieleen tulee.

- Bodypump on kuin seksi, huonoimmillaankin se on ihan kivaa. Tänään oli paras ohjaaja ja paras rintalihaskappale - Nu Pagadin "Sweetest Poison". Ou jea. Ja hauskuus ei lopu kesken - seuraavan kerran pääsen pumppiin vaikka jo... itseasiassa lauantaina, ja silloinkin on hyvä vetäjä. Sounds like a plan. Huomenna ainoa vaihtoehto aikatauluista johtuen lienee bailatino, mitä en ole aiemmin kokeillutkaan... uskaltaisinko sinne?

- Käytimme veljen kanssa koiria koirapuistossa. Veli on hauska, ihana, kiltein ja maailman paras. Menemme perjantaina siskon ja veljen kanssa syömään yhdessä (porukoiden rahoilla, ne ovat Roomassa ja pitäähän meidänkin jotenkin pitää hauskaa sillä välin). Menemme torinrannan kiinalaiseen eli Beijingiin, ja jälkiruokakin on luvattu! Beijingissä on aivan ihanaa tofu-kasvis-pähkinä-ruokaa, jota suosittelen kaikille, jotka eivät ole jotenkin rajoittuneita ja syö vain lihaa.

- Otin tänään summassa levyhyllystä levyn ja käteen sattui Spice Girlsin Spiceworld. Girlpower! Mainiota. Eihän tästä VOI tulla pahalle tuulelle.

- Minna on huippu. Moni sanankäänne sai tänään nauramaan, kun höpötettiin hulluja juttujamme. Minna on korvaamaton. Ja keskustelu maailmankatsomuksesta sai uskomaan, että olemmekin jossain määrin samanhenkisiä. Se lohdutti, välillä on niin irrallinen ja yksinäinen olo. Minna, tiedä että olet minulle kullankallis. Ihan jos ei ole tullut selväksi.

(Olemme kai sopineet jossain vaiheessa että voimme käyttää toisistamme oikeita nimiä...? Ainakin molemmat käytämme. Tästä lähin en nimittäin mainitse kenenkään ihmisen nimeä ellei hän ole antanut siihen lupaa. Katsokaa, minäkin voin oppia miten olla korrekti!)

- Olen tänään saanut pidettyä kalorit kurissa ja syönyt erittäin kurinalaisesti. Bodypumppiin yhdistettynä tämä tarkoittaa vain yhtä asiaa... edes minä en voi olla onnistumiseni tiellä. Puhuin kyllä koirapuistossa aika kohtalokkaasti pizzassa ja Hesestä ja popkornista ja ties mistä, mutta se jäi vain puheen tasolle. Saahan sitä uhkailla.

- Koulussa oli mielenkiintoista. Huomenna on koulua vain klo 12.30-14.15 (ja silloinkin on ihan kiva tunti) ja illalla Pohjankartanossa yleisluento, jonne ajattelin seikkailumielellä mennä.

- Rakas toi juuri kulhollisen vadelma-ananas-banaani-rahkaa. Nam! Ja ihana mies! Ja viisas: tietää että olen vaarallisimmillani väsyneenä ja nälkäisenä.

- Torstaina tulee Alias ja menen katsomaan sen "tukiperheeni" luo. Tukea tässä tarviikin kun ei ole telkkaria. Mutta jos haluan apaattisesti tuijottaa telkkaria, niin saan nähdä vähän vaivaa sen eteen. Ja sesse pääsee mukaan, niin sillekin tulee vähän jännitystä elämään.

- Vaihdoin sähköpostia erään entisen elämän ihmisen kanssa. Hauskaa ja vähän outoa, että välit eivät katkea ajan ja välimatkan ansiosta. Ehkä hän on elämäni toinen aviomies, kun ensin eroan ensimmäisestä nelikymppisenä. Tai muuta vastaavaa hauskaa. Uskon kyllä avioliittoon pyhänä instituutiona, älkää ottako niin vakavasti. En ole väittänyt etteikö hän voisi olla ensimmäinen aviomieheni, koska minua ei ole kukaan vielä kosinut! KUKA EHTII?!

- Huomenna vien sykemittarin takuuhuoltoon ja käyn piikityttämässä itselleni tetanus-rokotteen terkkarilla. Saapa nekin pois alta! Hyvä minä!

- Olen kai tänään oppinut taas paljon itsestäni. Välillä haluaisin olla joku muu. Mutta pidemmän päälle pidän kyllä itsestäni riittävästi jatkaakseni tätä jatkuvasti lyhenevää/pitenevää (riippuu näkökulmasta) elämää.

Nyt pesen meikit pois ja menen nukkumaan. Kyllä, tänään jaksoin panostaa ja laitoin meikkiä, ihanan tyttöä! Hasta maana.

Tämä oli vain esimerkki. Lista on loputon. Elämä on ihanaa.

1 kommentti:

Hanna P. kirjoitti...

Ei saa leikitellä neidon tunteilla!! Tuon kohta sulle "rekisteröity parisuhde"-paperit kouluun (en tiedä onko semmosia, mutta kuitenki) ja sanon että EI VOI PERUA!!!