generated by sloganizer.net

keskiviikkona, marraskuuta 23, 2005

Tukka hyvin heti aamusta

"Bed hair day" is a "good hair day"? Kyllä. Se on mahdollista.

Näin uskomatonta unta, jossa olin salainen agentti, joka esitti jotain malesialaista prinsessaa. Piilotin violetin pyssyn kietaisuhameen alle ja hurmasin jonkun merikapteenin, joka oli ihan Joaquin Phoenixin näköinen. Voisin katsoa saman uusintana huomenna, jos saa esittää toiveita...

Ja sitten piti herätä. Tietenkin todellisuus tuntui aluksi hieman kalsealta. Mutta ei hätää - tukka oli hyvin vielä unen jäljiltä! Ei tälle tarvi tehdä enää paljon mitään. Damn I feel pretty. Sen kunniaksi laitoin päälle vähän piukan supermiespaidan. Niin, minullakin on napa, jos joku tänään ihmettelee - ja vielä todella hyvä napa. Tämä paita on Fiorellasta ja kokoa XL. Ei, minä en ole niin iso, tämä paita on pieni.

Tyttömusiikin kuuntelu heti alusta tekee todella gutaa. Ei voisi olla tytömpi olo tänään! And it feels good, baby, it does. Hyvä ja vahva olo, vaikka nykymaailmassahan naisen pitää olla miehekäs ollakseen vahva. No, olen edelleen riittävän miehekäs. Välillä tämän miehekkyyden ja naisellisuuden yhdistely tuntuu dragilta. Onneksi olen lyhyt (158 cm) niin harva sekoittaa mieheen. Vaikka eilen kyllä illalla avoimesti surkuttelin rasvakudoksen pienenemistä kriittisissä feminiinissä ruumiinosissa tämän onnistuneen laihdutuksen myötä. Ilmeisesti tätä vähää on korostettava.

Eilen illalla viimeisiä ajatuksiani ennen nukahtamista oli, laulavatko linnut aina asiaa vain ihan vaan huvikseen? Minä nimittäin laulan melkein koko ajan kun jokin sosiaalinen normi ei sitä estä (en halua häiritä muiden elämää sillä, ainakaan kovin hävyttömästi). Laulaminen on psyko-fyysistä terapiaa, jossa sekä mieli että keho rentoutuu.

Nyt menen tekemään täydellisen zone-aamiaisen. Kun on hyvä alku niin loppu tulee perässä, trust me on this one.

Ei kommentteja: