generated by sloganizer.net

lauantaina, joulukuuta 03, 2005

Tilannekatsaus

Jaahas, jaahas. Mitäkö kuuluu? No, suorastaan huikaisevan häikäisevän helmeilevän hyvää!

Keskiviikkona oli erään miespuolisen tutun synttärit. Siellä oli kiva nähdä monia mukavia kavereita pitkästä aikaa. Avomies kilahti matkalla (****n rassaavaa ja ei todellakaan sallittua aikuiselle miehelle, *****!), joten menin lopulta edustamaan meitä yksin. Hyvät tarjoilut ja mukavaa seuraa, voiko enempää toivoa. Katseltiin vanhoja larppikuvia - kyllähän siinä tuli ihan nuoruus mieleen.

Olin kolme päivää töissä Jameralla, mukavaa pitkästä aikaa. Jonkin verran uutta opeteltavaa, kun viime kerrasta oli niin pitkä aika. Tuntuu, että olen kehittynyt asiakaspalvelijana. Ja kun ei ole koko ajan töitä niin siihen ei ole niin puutunut, jaksaa panostaa enemmän. Ehkä yleiskunnon paranemisella ja muutenkin paremmalla meiningillä on vaikutusta asiaan. Onhan sillä oltava! Torstaina kävin lukiokeikalla Kemissä. Oli hauska reissu, todella piristävää vaihtelua opiskeluun sun muuhun tavalliseen.

Perjantai-iltana oli Jameran pikkujoulut ja en ole kyllä pitkään aikaan nauranut niin paljon! Sain pikkujoululahjaksi Kiinasta tuotuja karkkeja. En ole vielä uskaltanut maistaa...

Tenteistä on tullut arvosanoja, aika laidasta laitaan. Olen ihan tyytyväinen. Osaa tuloksista vielä odotellaan. Projektiharjoittelu etenee mukavasti, pitäisi ensi viikolla tehdä projektisuunnitelma valmiiksi. Projektin tarkoituksena on jakaa tietoa Naisten Linjan toiminnasta naisten kanssa työtä tekeville terveydenhoitajille Oulun alueella.

Ensi viikolla: luento keuhkosairauksista ja niiden hoidoista ja toinen sydän- ja verisuonitautien ravitsemuksesta ja liikunnasta, tiedonhankinnan tunti, Naisten Linjan koulutuksen eka osa, tammikuussa koululla pidettävän konferenssin näytelmän ekat harjoitukset, mahdollisesti uutta ohjelmaa ainakin Bodypumpissa (koulutus on tänä viikonloppuna, saa nähdä kuinka nopeasti ohjaajat sen opettelevat)...

Sain juuri tietää, että Terwahölkkä on 20.5. Aion mennä juoksemaan puolimaratoonin. Nettisivut avataan tammikuun alussa. Ensi viikolla pitää hakea sykemittari huollosta... sitten mennä vipelletään!

Ja vielä marraskuun jumppatilastoja. Kävin BC:llä 19 jumpassa, joista 7 oli bodypumppia, 3 bodycombattia, 2 kehonhuoltoa, 2 latinlowta, 2 bailatinoa, 1 pace, 1 fitball ja 1 bodystep. Lisäksi kävin avoimien ovien päivänä näytetunneilla. Ja tietenkin tuli käytyä marraskuussakin vesijumpalla ja juoksulenkeillä, vaihtelevasti. Voisi kuitenkin sanoa että marraskuu oli ihan hyvä liikuntakuukausi ja minkäänlaista lannistumista, kyllästymistä, turhautumista, pettymistä tai paskaa asennetta ei ole havaittavissa. Jee jee. Joulukuun tilasto on vielä avaamatta! Huomenna siis!

Ei kommentteja: