generated by sloganizer.net

tiistaina, helmikuuta 21, 2006

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words. -unknown

Tajusin tänään olevani sairas ja yksin pahvilaatikoiden seassa. Jostain syystä tuo asia ei minua vituttanut läheskään niin paljoa kuin voisi olettaa. Ehkä JEE JEE on syöpynyt selkäytimeeni niin, että mikään ei enää tapa, vaan kaikki vahvistaa.

Raahustin urheasti kouluun ja pää pehmeänä tuijotin tyhjyyteen pari tuntia. Sudokukin meni jumiin. Jumpat piti jättää väliin ja peruin kahvittelunkin ystävättären kanssa. Tarvitsin seuraa ja onneksi Kertta toi itsensä ja suklaata ja limpparia. Ahmimme popcornia ja terapoimme. Päätin lähteä Kertan, Kallen ja Artturin mukaan S-treffeille ja ihan hauskaahan siellä oli.

Tämä päivä tosiaankin vain hulahti ohi. Nyt kello on paljon ja pitäisi mennä nukkumaan, uni paras lääke on ja silleesti.

Ilmoittauduin Majatalo Louhikärmes V-larppiin, joka on 10.-12.3. En tiedä mihin Jasmin saan hoitoon, mutta se on kuitenkin helpompaa kun sillä ei tuolloin enää ole juoksua. On vaikeaa pyytää palvelusta keneltäkään, vaikka Jasmi onkin helppo koira ja ihana mussukka.

Suunnittelimme Minnan kanssa pitävämme tuparit (sitten jossain vaiheessa) sairaalateemalla. Pukeutua saa henkilökunnaksi tai asiakkaiksi... tai mitä ikinä keksii. Saas nähdä mitä siistiä sisustusta keksimme teemaan sopien. Harjoitustunneilla täytyy pitää silmällä mitä kaikkea koulusta voi jölliä - kaikki mikä irti lähtee!

En ikinä sairastu kunnolla niin että tuntuisi että henki menee. Tämä on tätä tautia, joka ei käy päälle, vaan tahallaan pitää puolikuntoisena niin että mitään ei voi tehdä täysillä, mutta ei myöskään kaada täysin sängyn pohjalle. En niin sairas, ettenkö huomenna voisi luennolle mennä, mutta liian sairas bodycombattiin... jee jee ja revitään tästä jotain kipeetä huumoria.

It's alright it's okay
Welcome to this life
Don't worry sweet baby
Cuz it's over before you know

-Leah Andreone: It's Alright It's Okay

Eli suomeksi: mitäs vittua tässä märsäämään, täällä eletään vain kerran eikä takaisin olla tulossa.

6 yötä muuttoon. Pikkasen alkaa olla jo siistiä.
Ruumiinlämpö kituisa 37,2. Sen vois laskea parasetamolilla, mutta se olisi huijausta. Minähän en huijaa. Menen nukkumaan ja toivon, että yöllä homma korjaantuu vähän niinkuin itsestään. Iltasaduksi vähän humppameininkiä eli Eläkeläisten koottuja. Oo-oo, elän humpalla!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Päälläni onkin juuri eläkeläisten keikalta ostettu söpö t-paita, jossa lukee "humppabeibi".Hih!

Hanna P. kirjoitti...

Heehee, mainiota!