generated by sloganizer.net

torstaina, helmikuuta 23, 2006

If you smoke after sex you're doing it too fast. -Woody Allen

Pulmuset on hassu sarja. Ihanan usvainen kuvakin, tulee ihan nuoruus mieleen. Jasmi ärisee joka kerta kun Pulmusissa soi ovikello. Katsokaapas joskus, niin ymmärrätte, miksi se saattaa jossain vaiheessa alkaa ottaa päähän.

La Festassa on törkiän hyvät pizzat. Pizza ja pilates vaan ei sovi yhteen samana päivänä. Näin sitä ihminen oppii.

Vähän niinku menin mieluummin tanssitunnille ja pilatekseen ku treffeille. Kato ehtii sitä muullonki treffeille, mutta tanssitunti on vaan kerran viikossa! DAAH! Now what's cooler than bein' cool? Ice Cold!

Selailin Jameralla uutta terveystiedon oppikirjaa. On ne ajat ja asenteet vähän muuttuneet. Kirjassa sanottiin, että seksi ei ole mikään pelkkä parisuhdeasia, vaan sinkuillakin voi olla antoisa seksielämä vaikkapa yhden illan juttujen tai puhtaiden seksisuhteiden ansiosta. Asiaa, osumia! Loppuu se turha lässytys sooloseksistä elämän suurimpana ilona. Muutenkin kirja puhui sinkkuelämästä ihan ok vaihtoehtona, eikä niin että "sinkut ovat semmosia reppanoita, jotka eivät kelpaa kenellekään". Ne voivat myös olla sellaisia oman arvonsa tuntevia henkilöitä, jotka eivät halua ihan ketä tahansa palloksi jalkaansa. Niin kerta. Minä tosin olen sinkku luonnevikani takia. "Jalostuskielto, avelsspärr, not for breeding", sanottaisiin papereissa, jos semmoiset olisi.

Oman alan tutkimusmenetelmät-kurssilla pitää analysoida gradua. Valitsin tietenkin oman mielenkiintoni mukaan työn nimeltä "Asiakkaan seksuaalisuuden kohtaaminen vuodeosastolla - hoitajan näkökulma" (aika järjetöntä tutkia potilaan seksuaalisuutta hoitajan näkökulmasta, mutta ei nyt siitä enempää). Musta tulee isona seksologi, guru ja julkkis.

Seksuaalisuus on keskeinen ja merkittävä osa ihmisen monimuotoisen persoonallisuuden kokonaisuutta ja heijastuu monella tavalla ihmisen vuorovaikutussuhteissa. Seksuaalisuuden piiriin voidaan katsoa kuuluvan kaikki se mielihyvä, mitä ihminen kokee toisaalta oman kehonsa eri osien tuntemuksina ja toisaalta läheisyydestä ja lämmöstä vuorovaikutuksessa toisiin ihmisiin. Seksuaalisuutta ei voida erottaa muusta ihmisen psyykkisestä toiminnasta, eikä sitä voida tarkastella irrallisena ja erillisenä vietti-ilmiönä. Seksuaalisuus on hyvin yksilöllinen ominaisuus, johon vaikuttavat fyysiset, psyykkiset ja sosiaaliset tekijät.

...

Seksuaalisuuteen on kautta aikojen kuulunut myytinomaisia käsityksiä, jotka kahlehtivat ihmistä ja aiheuttavat syyllisyyttä ja muita negatiivisia tunteita.


Jaadijaadijaa. Seksuaalisuus on niinku iso juttu, mutta silti ihan järkyttävä tabu. Jopa parisuhteessa kahden ihmisen välillä. Se on usein asia, josta on älyttömän vaikea puhua (jostain olen saanut tämmöisen ihmeellisen käsityksen, vaikka "kaikki yleistäminen on aina aivan turhaa"). Jotenkin siitä puhuminen, saati sitten itse toteuttaminen, on (parhaassa huumassakin hieman) kömpelöä ja noloa. Onnittelut niille, joilla näin ei ole. Itse olen muutaman kerran elämässäni törmännyt ihmiseen, joka on tässä asiassa samalla aaltopituudella ja jonka kanssa on helppo olla, niin että itseä ei hävetä yhtään, toinen ikään kuin omalla olemuksellaan kannustaa olemaan oma itsensä, rohkiasti. Se on melko häikäisevä kokemus.

Ainoa huono asia sinkkuelämän kannalta on se, että jos sellainen Jumalan lahja on muutenkin aivan siis niinku OMG-ihana, niin voi olla että se ei kauaa kestä - siis sinkkuelämä.

Ei kommentteja: