generated by sloganizer.net

maanantaina, maaliskuuta 13, 2006

Anna mulle tähtitaivas, niin juoksen sen alla.

Silloin kun minä hain opiskelemaan sairaanhoitajaksi syksyllä 2004, OAMK:ssa oli vielä oikeat pääsykokeet pällitesteineen, nykyään on vain haastattelu. Valintakokeella arvioidaan hakijan oppimisvalmiutta, motivaatiota, soveltuvuutta ja sosiaalista kyvykkyyttä. En tiedä ovatko minun oppimisvalmiuteni ja motivaationi aivan kohdallaan, en nimittäin jaksa millään lukea tenttiin.

Huomisen iltalenkki on suunniteltu. Se on yksisuuntainen 10,5 km.



Kevät on parasta juoksuaikaa. Ei tarvitse olla ihan superagentti käsittääkseen kaksoismerkityksen.

Loistavaa sijaistoimintaa tenttiinlukemiselle on siivoamisen lisäksi parin tunnin mp3-setin suunnittelu. Pitää olla varaa myös impulsiivisesti hyppiä yli joitakin kappaleita, jos ne eivät kesken lenkin sovikaan fiilikseen.

Tänään oli eka koulupäivä pitkästä aikaa, ja ensimmäinen koulupäivä kun menin täältä uudesta kodista pyörällä. Koulumatkaan meni 13 minuuttia. Ei paha.

Olin puhelinyhteydessä exän kanssa, kyllä oli mukava huomata miten hyvissä väleissä sittenkin kuitenkin kait jotenkuten ollaan. Vähän semmosta "otatko sen vaatekaapin, se ei mahu tänne"-"mulla on sun yks pussilakana"-säätelemistä. Arvelinkin, että järkyttävän hyvä miesmakuni ei koskaan petä. Seurustelen vain hyvien tyyppien kanssa, jotka osaavat käyttäytyä järkevästi myös siinä vaiheessa, jos ja tähän mennessä kun ei enää olla elämässä loppuelämää yhdessä. Niin, mikäli se on heistä kiinni eikä heidän uusista vaimokkeistaan, jotka ovat joskus ihan käsittämättömän mustasukkaisia. Uskokaa, että minä en koske varattuihin. Ihme hommaa.

Testasin tänään ensimmäistä kertaa oikeasti Mäntylän ja lähiseudun juoksumaastoja, vähän niinku lämmittelynä huomiseen. Ja lukupakoiluna! Ihana tunnin lenkki tuli tehtyä tähtitaivaan alla. Hyvä poppendaali pisti jalkoihin vauhtia! Tajusin onneksi aiemmin päivällä ladata paristot, pikkasen menee hermo jos mp3-soittimesta loppuu kesken lenkin musiikki, argh.

Nyt on pikkasen ihana, rento olo. Kyllä hiki tekee ihmiselle hyvää, ruumiille ja sielulle!

Peace. Suihkuun ja sitten viimeiset vilkaisut materiaaleihin, niin ehkä jotain jää takaraivoon muhimaan yöunien ajaksi. Ajattelin huomenna ehtiä bodypumppiin ennen luentoja, joiden jälkeen se tentti on. Heh heh. Minna sanoi, että pitää priorisoida - sitähän minä juuri teen!

Ei kommentteja: