generated by sloganizer.net

maanantaina, maaliskuuta 27, 2006

Hani vs. Maanantai 2-0!

Tulin kotiin, niin rakas pilkullinen prinsessa Jasmine ehdotti, että lähdetäänkö pliis juoksemaan Kempeleeseen. No mikä jottei! Joskus Jasmillakin välähtää. Soitin Kempeleeseen varmistaakseni, ettei vastaanottaja lähetä paluupostissa samantien takaisin - tai että on ylipäätään vastaanottamassa. Voishan sitä tietenkin juosta sinne ja todeta, että ei oo ketään kotona, ovi on lukossa, ikkunat tukossa ja piipun päällä on hattu. Ja juosta takasin.

Ilma on mystisesti lauhtunut yli 15 astetta päivän aikana, aamulla ehdin jo vähän harmitella sitä, että ei kukaan tervepäinen juokse -18 asteen pakkasessa, mutta ilmatieteen laitos näyttää nyt -2,4 astetta. Näyttää kyllä nopsaan viilenevän, joten pitää lähtä liukkaasti liikenteeseen!

Muutakin hauskaa. Silmälasit löytyivät. Ehdin kyllä soitella niiden perään, mutta olivatkin tuolla sängyllä päiväpeitteen mutkassa. Sain tosi ystävällisen ja ihanan vastauksen opinnäytetyösähköpostiini. Huomenna olisi ollut opinnäytetyön ideointiseminaari, vaan siirsin sen hamaan tulevaisuuteen kun aihe on kerran niin hakusassa, eli huomenna on vapaapäivä jos en mene huvikseni osallistumaan (en oo menossa!).

Nyt on hyvä mieli ja kivaa lähteä lenkille. Semmonen puolitoista tuntia hikeä! Jasmi saa kunnon lenkin, minä saan treeniä (tänään ei ole mitään suosikkijumppiani) ja näen hellunkin siinä ikään kuin ohessa. Jumatsuikka, vähintään kolme kärpästä yhdellä iskulla. Poppi soimaan ja jalkaa toisen eteen!

Ei kommentteja: