generated by sloganizer.net

maanantaina, maaliskuuta 27, 2006

Hengen voitto ruumiista

Maanantai tuntui pitkästä aikaa oikein kunnon maanantailta. Voi kyllä. En löytänyt silmälaseja sitten niin mistään, piti laittaa toiseksiviimeiset värilliset piilarit, joita olin säästänyt johonkin special occasioniin, jonka ei pitänyt olla mikään ***** maanantai.

En suo teille orgastista vahingoniloa kertomalla mikä kaikki vastusti tänä aamuna. Mutta kyllä vastusti. Ensiapuna auttoi Children of Bodomin Oops I did it again-versiossa Alexi Laihon (joka on muuten seksijumala ihan jo legolastukkansa takia, kitarasta puhumattakaan) aluksi karjaisema "perrkeLE!", siinä polkiessani lähemmäs kahdenkymmenen asteen pakkasessa kouluun. Onneksi pyörä oli ollut varastossa yön niin se kulki melkoisen kevyesti. Pienestä maanantaisesta huolimatta ehdin huomata miten kaunis sää ulkona oli.

Koulussa harjoiteltiin yllätykseksemme kanylointia ja onnistuin vihdoin saamaan suoniyhteyden lähimmäiseen. Siinä sielut kohtasivat. Koulukaveri tulee aina olemaan se ensimmäinen, vaikka tulenkin puhkomaan vielä lukemattomien lajitovereiden nahkaa tulevaisuudessa.

Pieni onnistumisen elämys silloin tällöin tekee ihan hyvää.

Olen laittanut vähän matoa koukkuun opinnäytetyön aiheen suhteen ja pommittanut tarpeellani mm. seuraavia tahoja:
Stakes
Väestöliiton seksuaaliterveyden klinikka
Sexpo
Suomen seksologinen seura
SETA

Katsotaan, antavatko ne jotain raflaavia aiheita vai pitääkö ruveta itse keksimään. Jokin tabuja räjäyttelevä aihe olisi ihan paras. Elvytysryhmä paikalle valmistelevaan seminaariin senioriopettajattarille...

Eipä voisi paremmin sopia päivään tämä Shakiran piisi La Tortura, nimittäin viiteen astihan meitä täällä koulussa pantataan. Äiti lupasi hakea paceen illalla, niin en joudu vahingossa lukemaan keskiviikon tenttiin. Viimeisenä iltanahan sitä vasta sitten.

Oikeasti, maanantai maistuu makealta, mansikkatikkari syövytti hampuloita tuossa liuetessaan. Voin näyttää kieltä universaalille vastustelulle, varmaan tarkoitus oli saada minut jäämään kotiin nukkumaan, mutta kenties urhoollinen taisteluni palkitaan vielä. Sen tietää, että jos jää maahan, niin siinä vaiheessahan se rupeaa vasta kunnolla potkimaan. Ei muuta kuin pidetään puolustus ylhäällä ja katse tiukasti vastustajassa. I read your mind, you god damn son of a bitch... and I'm way ahead of you. *räkäistä naurua*

Ei kommentteja: