generated by sloganizer.net

perjantaina, maaliskuuta 31, 2006

Hauskaa viikonloppua!

Hauskin koulupäivä ikinä! Otimme vähän EKG:tä, ihan asiallisestihan se meni ilman henkilövahinkoja. Oikeat paikat lätkille löytyivät pienen kopeltamisen jälkeen. Beebe kulki palomiesotteella (merimies on eri mies kuin palomies) koulun portaat ylös alas. Luokkakavereiden kanssa ruokalassa oli niin hyvät jutut, että yksi pärskäytti kahvit ympäriinsä. Palindromit ja hurjat tositarinat...

Tämä on aivan mahtava porukka. Haluaisin ihan simona lähteä mukaan Vuokattiin, olisinpa hommannut Jasmille hoitopaikan ja lähtenyt vaan. Olisin kaivannut remakkaa viikonloppua ennen harjoittelurupeamaa. Siskon mies lähtee huomenna katsomaan Teatrialle Impaled Nazarenea. Jos Antsulla on menoa niin lähden melko varmasti messiin Teatrialle, sillä minähän en jumatsuikka kotona mökötä yksin jos jossain voi riekkua porukalla. Tai sitten keksin jotain muuta. Ehkä pidän Alias-maratonin Jasmin kanssa.

Vielä pari tuntia ja sitten alkaa viikonloppu, joka varmasti on pitkä ja tylsä ilman Beebeä. Ei millään pahalla miesrintamaa kohtaan, mutta Beeben kanssa viikonloppu olisi ollut ainakin takuuhauska.

Minzu, olet rakas!

Ei kommentteja: