generated by sloganizer.net

sunnuntaina, maaliskuuta 12, 2006

Kaikki loppuu aikanaan, ja ajallaan loppuu myös hiihtolomaviikko.

Hassua. Yhtä aikaa todella liikuttunut ja rauhallinen olo. Toisaalta todella riippumaton ja vahva olo, toisaalta ihan hemmetin epävarma - milloin se alasin tulee päähän? Ilmeisesti muut näkevät asian ulkopuolisten silmin paljon selkeämmin: se, minkä pelkään menettäväni, merkitsee minulle jotain.

Ensi viikko käy päälle. Viikon lomataantuman jälkeen tuntuu vaikealta orientoitua todellisuuteen. Ihan kuin larppikrapula! Edessä graduanalyysi, kliinisen lääketieteen tentti ja paljon muuta.

Käytiin koirien kanssa eilen iltakävelyllä ärrällä ostamassa karkkia, minä pidin koiria ulkona ja vakoilin ikkunasta sillä aikaa kun hän (tämänhetkisten lasien läpi katsottuna ihanuus) valitsi irtokarkkeja (minulle liitulakuja!), käveltiin käsi kädessä, oih, sitä en ole tehnyt kenenkään kanssa pitkään aikaan, koska se on kyllä jo siinä vaiheessa aika... Kaikkea ihanaa söpöilyä. Välillä pitää ihan ihmetellä, että vautsi, vähänkö mimmillä käy mäsis näiden kanssa.

Niin ja paljon on sitten semmoista, mistä ei kerrota! Mutta tyytyväinen myhäily kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Välillä pelotti, että minut ymmärretään väärin, mutta piti vielä varmistaa että olemme samalla aaltopituudella ja onneksi olemme. Asioiden pitää antaa mennä omalla painollaan ja jatketaan niin kauan kuin hyvältä tuntuu. Se on melko herkkää hommaa, että molemmat tietävät missä mennään. Se on kai ainoa keino rakentaa joku luottamus ja mitä muuta siihen tarvitaankaan.

Niin. Porukat kävi Euroviisu-valvojaisissa. Lordi lähtee edustamaan Suomea Euroviisuihin Hard Rock Hallelujah-kappaleella. Pikkasen siistiä. Piisi pääsi soittolistalle.

Eilen lainasin sulhaskandidaatin koiraa ja menin porukoiden ja kolmen koiran kanssa jäälle. Oli aivan mahtavaa! Koirat oli onnellisen näköisiä laukatessaan edestakaisin rantakaislikkoa pitkin. Tässä voisi käydä muuten vähän juoksemassa pitkästä aikaa.

They break the most beautiful things
But I hear violins, when I close my eyes
I am at the center of the sun
And I cannot be hurt
By anything this wicked world has done


Center of The Sun / Conjure One

Tuo kappale on todella lohduttava.
Haa, tajusin muuten miksi tuo uppoaa niin täkyllä. Siinähän laulaa Poe! No niinpä tietenkin...

Lässytys sikseen. Iltapäivällä on vielä bodypump, joka onneksi katkaisee tämän ihmeellisen hortoilun. Ensi viikkoa kohden on pakko mennä asenteella. Round one... FIGHT!

Ei kommentteja: