generated by sloganizer.net

lauantaina, maaliskuuta 04, 2006

You've got to get up every morning with determination if you're going to go to bed with satisfaction. -George Lorimer

Lauantaiaamu. Herään jostain syystä kymmenen yli seitsemän. Valvoin yli yhteen, mutta silti tämä vuorokausirytmi yrittää selviytyä hengissä. Ei muuta kuin kuppi kahvia naamaan (Minnalla on kahvinkeitin, pleasure!), parit täysjyvärealit sivusilmällä lastenohjelmia vilkuillen... ja täysillä päivä käyntiin! Alkaa olla muuton deadlinet puskemassa päälle, viimeiset järjestelyt on tehtävä nyt. Ja täällä on vielä kutakuinkin kaaos.

Yritän olla herättämättä Minnaa kun hääräilen. Popitan mp3-soittimella kuulokkeet korvilla, mutta välillä saattaa vahingossa päästä pienet sing-alongit kun todellisuus tiivistyy liikaa kuulokkeiden väliin ja ulkopuolinen maailma jää toiselle sijalle.

Joskus aamulla sitä herää iloisena, virkeänä, toiveikkaana, hyvällä meiningillä. Mutta ei se ole mitään arpapeliä tai onnekasta sattumaa. En usko hyviin ja huonoihin aamuihin, väärällä jalalla nousemisiin, siihen että joskus vaan on hyvä meininki ja joskus huono.

Hyvä meininki ei ole mitään maanista levotonta häseltämistä, vaan enemmänkin sellaista rauhallista, rentoa menoa, niin että polvet joustaa joka askeleella ja kasvoilla on sellainen saanut hymy, josta voi päätellä että tämä tyyppi tietää ihan selvästi (ainakin omasta mielestään) jonkin mystisen salaisuuden.

Suurin osa päällekäyneistä vastoinkäymisistä on saanut verisesti turpaansa (HA!). Voitonriemu on kyllä mahtavaa. Pyykkikone ja tiskikone hyrisevät työntouhussa. Tämä alkaa olla jo koti. Hassua kyllä kaikki romu on löytänyt paikkansa, vaikka välillä on kyllä tuntunut siltä palikkapeliltä, jossa pitää siirrellä paloja ja vain pieni tila on vapaana... no kyllä te sen tiedätte? Mikrolle ei olla keksitty mitään järkevää paikkaa, ounou.

Jammaillen viemään pahvilaatikkoja varastoon. Kaikki se, mikä ei raski heittää pois, mutta mitä ei kuitenkaan tule tarvitsemaan enää suurinpiirtein ikinä.

And if the music ain't good, well it's just too bad
We're gonna sing along no matter what


Juurikin näin. Scissor Sisterskin (ja kappale Take Your Mama Out, uuden pumpin ojentajakappale) sen tietää. Sing along, no matter what, biatch!

Ei kommentteja: