generated by sloganizer.net

tiistaina, toukokuuta 09, 2006

B-day Gal

Järjestettiin sitten instant synttärikekkerit. Äiti ja veli sanoivat tuovansa kakun ja kahvipaketin. Soitin mummin ja siskon lyhyellä varoitusajalla jakamaan kaloreita. Täysin paska pirttikalustomallinen pöytä (pöydän pitäisi kestää naimista ansaitakseen olemassaolonsa, mutta tuon pöydän kanssa homma olisi liian duudsonia) peitettiin vaaleanpunaisella lakanalla, kun virallinen pöytäliina on pesussa. Tai ikuisesti pyykkikorissa, nähtäväksi jää. Vappuisia serpentiinejä oli rulla jäljellä, joten siitähän decorationit irtosi.

Olen kruunaamaton popcorn-mestari ja sen verran pitää aina löytyä rypsiöljyä ja maissinjyviä että saa yhden kulhollisen poksauteltua tarjolle.

Nyt pitäisi sitten totutella 24-vuotiaaksi. Mitähän sitä vuosi sitten oikein teki? Samaa mitä nytkin, suurin piirtein. Sama koulu, samat jumpat, ei ole tukanvärikään muuttunut (siinäpä ne tärkeimmät)... uutta on ihana, rakas mussukka kämppis. Elämänkumpparini Jasmine on edelleen lämmin ja pehmoinen ja luonteeltaankin yhtä villasukka kuin ennenkin.

Kehitystä on kuitenkin tapahtunut. Tai sitten ei. Noch, vuoden päästä asiat voivat puolestani olla juuri niin kuin nyt. Mitään aikomusta ei ole muuttaa pois "Pineville Pornstars - Tosielämää Mäntylä"-lukaalista. Mitään aikomusta ei ole lopettaa hullun lailla treenaamista, pistää koiraa saunan taakse tai vaihtaa alaa. Kun ajattelen asiaa tältä kantilta, kaikki on niin hyvin kuin olla voi ja mitään en muuttaisi... Sitä huomaa yhtäkkiä olevansa onnellinen.

Vuoden päästä olen vuoden lähempänä sairaanhoitajaksi valmistumista ja tällä menolla ihan hemmetin kovassa kunnossa. En malta odottaa että tapaan 25-vuotiaan itseni, she's like so cool. Ice cold.

Tulin juuri jumppasetistä, jolla pitäisi pärjätä mahdollisesti jopa viikonlopulle asti, mikäli iltani buukataan hoitsukeikoilla, ainakin huominen ilta on kiinni osasto 9:llä. Eilen laitoin työnhakua sähköpostilla ja tänään soi jo puhelin. Itseasiassa ensimmäinen keikkani. Ei kyllä jännitä vielä. Olen liian euforiassa bodycombatin ja bodypumpin jälkeen.

Bodypumpissa ohjaaja veti vaihtelun vuoksi BP 40:n.

1 . Perfect Moment - Mary Griffin
2 . Now we are free - Dreamgate
3 . Spente Le Stelle - Opera Trance
4 . Boom Boom - Chayanne
5 . Stranger in the House - Tamia
6 . Ice Ice Baby - Vanilla Ice
7 . Feel the Beat - Darude
8 . Rock Da Funky Beats - Public Domain Feat. Chuck D.
9 . Have you ever seen the rain - Inner Circle
10. We are the champions - Robbie Williams

Piti käydä vähän keskustelua itseni kanssa, että jaksoi combatin jälkeen vielä vääntää täkyllä. No laitetaan ******* lisää painoja, tuplataan, *******... ei tunnu missään... Annetaanko me vähän mercyä Hanille, häh? No ei anneta! Punnerra, punnerra! Puhalla, puhalla!

Tulin kotio niin Beebe halusi laulaa karaokea, ja sitten piti vetää Wild Dances (Ruslanan Euroviisu-voittokappale) ja Hetki lyö ennen kuin kerrostaloasumisen järjestyssäännöt löivät kämpän hiljaiseksi. Ihan kuin kämppis ei muuten joutuisi kuulemaan tarpeeksi kyseenalaisen viihdyttäviä laulujani. Kuulemma Röllin Häläpäti-laulun voisi vaikka jo vaihtaa.

Vielä maitorahkaa ja ananasta ja suihkuun ja sitten taju pois. Ei voi päivä juurikaan tästä parantua.

Ei kommentteja: