generated by sloganizer.net

maanantaina, toukokuuta 08, 2006

Onnelliset sääret ulkoilevat jälleen

Käytiin prinsessa Jasminen kanssa laulaa lirkuttamassa treenikämpällä. Tai siis Jasmi lähinnä makoili nahkasohvalla, joka sointuu täydellisesti yhteen suklaanruskeiden pilkkujen kanssa. Kyllä se vielä joskus pääsee levyn kanteen, saatoin mennä lupaamaan.

Kyllähän ne biisit parani, uusittiin kuvioita kitaristin kanssa ja saatettiin alulle muutamia uusia kappaleita. Magenta Maykin saa oman kappaleensa. "Air is fresh after the rain, oh magenta May, like flowers we'll fade away, all we have is today", ou mai gaad että rimmaa iljettävästi, mutta hei, kliseet toimii ja kuulostaa hyvältä.

Ainoa cover, The Mansoxin (työnimi) versio I Saved The World Todaysta on niin makea, niin makea.

On kai reilua (?) kommentoida jollakin tavalla viimeaikaisia seikkailujani. Aina sattuu ja tapahtuu. Asioilla on tapana järjestää itse itsensä. Olen mielelläni olosuhteiden vanki - keitä sitten elämä lähettää luokseni ja keitä pois. Onko kyse sattumankaupasta vai onko asioilla todellakin suunta ja tarkoitus? Kuka tämän on suunnitellut? Välillä tulee sellainen suorastaan ahaa-elämyksellinen olo, että "ah, niin justiinsa".

Oli miten oli, PIKKASENKO SIISTIÄ! Meni miten meni, olen innoissani kuin lapsi hattarasta. Edes tämän hetken.

Luvassa on yllättäviä juonenkäänteitä. Pysy kanavalla.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, ei se tunnu missään, ellei se ole vuoristorataa! Hanaa, kaasua, usvaa putkeen ja menoksi! (niin, ja mäihää kyytiin kans!)

Miten niin hyvä päivä tänään? :D

Hanna P. kirjoitti...

EI TUNNU MISSÄÄN!!! Pohojos-Pohojanmaalaine nautakarja ei pienestä vikise!
NIIN ETTÄ ANTAA TULLA VAAN! Kaikesta on tähänki asti selevitty!