generated by sloganizer.net

keskiviikkona, toukokuuta 24, 2006

Hätä ei lue lakia

Juoksulenkki kesäsateessa, tätä on odotettu! Villi ja vapaa, märkä ja huohottava. Pidän itsestäni lenkin jälkeen. Retkemme vettä pelkäävän, mutta urhoollisen Jasminen kanssa vei meidät keskustaan ja takaisin. Täyttymyksellistä!

Tänään työharjoittelussa puhuin anestesiahoitajan kanssa vauvantekemisestä ja sain kuulla olevani parhaassa synnytysiässä. Eräs miespuolinen anestesiahoitaja taas on sellainen, että voisin tehdä sen kanssa vauvoja ihan sen takia, että se ylipäänsä on mies. Huomaako vastakkainen sukupuoli sitä? Se on kuin erektio, jota yrittäisi peitellä nolosti. Ilmeisesti tällä hetkellä hormonini yrittävät saada minut panemaan kaiken miespuolisen kanssa, mikä ei edes johda mihinkään, koska en tällä hetkellä ovuloi vaan vuodan verta. No siis, oikeasti en ole käymässä kenenkään kanssa keskustelua siitä voiko menstruoivan naisen kanssa harrastaa seksiä vai ei.

Olen vaipunut alhaiselle tasolle, jolle niin monet nykyajan ihmiset vaipuvat, eli nettien treffipalstoille. Itseasiassa ne ovat avanneet valikoiman, johon en pääsisi muuten käsiksi sosiaalisten ympyröideni kautta mitenkään. Savuttomana, opiskelevana, liikunnallisena naisena tunnen itseni ajoittain treffipalstojen helmeksi ja itsetuntoni on kokenut tästä syystä ajoittaisia tähtihetkiä, jotka ovat tietenkin harhaa. En ole vielä ehtinyt tapaamaan ketään, mutta kerron kyllä heti kun niin pääsee käymään.

Treffien etsiminen on minulle hätäinen ratkaisu saada ajatukset pois Mr Huntista, joka ei ole valmis sitoutumaan kanssani millään tasolla. Mäihäni on todella paska. Jokainen, joka haluaisi seurustella kanssani, ei jostain naurettavasta syystä kiinnosta minua aivan riittävästi, ja kun minä taas haluaisin leikkiä kotista, niin minua ei aleta.

Kämppiksen hapankorput tekevät minut suunnattoman onnelliseksi, mutta en kehtaa pölliä niitä enää enempää. Syön ne sitten viikonloppuna kun hän on reissussa - lupaan ostaa uusia sitten kun olen rikas.

Takaisin treffipalstoille. Sieltä löytyy todella paljon sellaisia kypsässä iässä olevia miehiä, joilla biologinen kello on ohjelmoitu hälyttämään hermojaraastavasti 30 sekunnin välein. Ehkä minä ajaudun jonkun sellaisen kanssa ensimmäiseen eroon päättyvään avioliittooni, joka on pelkkää turvallisuuden hakemista. Himoni päästä ensisynnyttäjäksi ennen kuin menetän lisääntymiskykyni endometrioosille (tai jollekin muulle työharjoittelussa liikaa näkemälleni mörölle) on juuri ja juuri järjen ääntä hiljaisempi.

Ei kommentteja: