generated by sloganizer.net

sunnuntaina, toukokuuta 21, 2006

MUHAHAHAA!!!

Puoli neljältä aamuyöllä on ihan fiksua kirjoittaa blogia.

Jos elämään haluaa särmää ja säihkettä, niin täytyy itse ottaa vastuu sen hankkimisesta. Minä en halua lukea omasta blogistani tylsistyneitä huokauksia. Omasta suusta päästetyt haukotukset ovat kaikki ansaittuja.

Lordi voitti Euroviisut ja keneltä muulta voikaan odottaa viestejä siinä vaiheessa kuin elämän entisiltä miehiltä, joiden kanssa ei oikeastaan muuten pidetä yhteyttä, mutta ollaan väleissä. Paikkani maailmassa on siis olla heille jonkinlainen yhteyshenkilö tällaisissa juhlatilanteissa. Viestinvaihto tyyliin "PERKELEJEEJEEHYVÄSUOMIHELEVETTIJÄÄTYY!" on ihan mukava tapa välittää toiselle yhteydellistä tunnetta. Olemme siis edelleen jollain tasolla olemassa toisillemme ja ilmaisemme sen näin primitiivisesti.

Lähetin tämänsuuntaisen alkukantaisen älämölöviestin jopa Mr Smithille. Välitystiedot sanoivat "Odottaa".

Tänään väsättiin kitaristin kanssa pariin biisiin sanoja. Kolme tuntia jaksoi ja sitten ei enää jaksanut. Olin ostanut rumpalille synttärisiiderin, mutta kun se ei tullutkaan soittelemaan niin join sen sitten itse.

No way, shoes were made of plastic
Frogs as kissers are fantastic
- "Snowhite"

I am hanging here
in the middle of the sweet delusion
of the memories we made
I can still hear your heartbeat
like a song you left playing in my head
I'm breathing your scent
I was your butterfly for one day
- "Magenta May"

Onpas tämä valvominen kyllä melko hauskaa. Melkein yhtä hauskaa kuin nukkuminen.

Odotanko turhaan vai pitäisikö mennä jo nukkumaan? Odotan vielä hetken. Olenhan ihan itse vastuussa oman elämäni ihanista, verisistä nokkakolareista, joihin pääsee sotkemaan vain ajamalla lujaa vastaantulevien kaistalla. Perhana kun ne pystyvät siitä huolimatta väistelemään.


Ei kommentteja: