generated by sloganizer.net

lauantaina, heinäkuuta 08, 2006

I sure could use a little vacation

Ilma on ahdas ja iho tahmea
ihmiset seisoo vihreissä valoissa

Runollisuuteni loppui tuohon kun aivoni leikkasivat kiinni, johtuen kuvaamastani sää-olotilasta. Lajitoverit ovat kaikki kuin savannilla nuupahtelevia elikoita. Joistakin kuumuus tekee äreän, joistakin välinpitämättömästi seinää tuijottavan, joistakin jotain muuta, mutta kyllä se moneen ihmiseen vaikuttaa. Ilma ei liiku. Olisi pitänyt hankkia se tuuletin. Kovin kauaa ei jaksa miestä leyhytellä Forum24:lla, vaikka kuinka rakastaisikin.

15 työpäivää, kolme viikkoa eli niin sanottu täysi lista. Sitten alkaa se elokuu, oih ja voih. Tuskin se onni ja auvo sieltäkään sitten pamahtaa kuin hopealautaselle, vaan pakkohan se on elää eteenpäin ja odottaen tai tätä ei jaksa. Töissä on ihan kivaa, mutta jokainen päivä on pitkä ja tuntuu miniatyyrielämältä.

Olen keskittynyt olemaan ihan helevetin mukava miehelle, todistaakseni että en ole vaikea ja testatakseni pystynkö hallitsemaan kilahtelemisia e-hormoneilla pumpattuna vai pitääkö tässä tosissaan ruveta miettimään jotain vaihtoehtoja. En tiedä onko kysymys hormoneista vai siitä, että elämässä on ollut niin monenlaista väsyttäjää, tai lähinnä muutto (vaiheessa!) ja kuumina, loputtomina kesäpäivinä paahtaminen mummolaaksossa. Normaaleilla ihmisillä kuulemma mielialat vaihtelevat, että ei se ole mikään paniikinaihe jos elämä ei ole 24/7 jee jeetä. Jee jee ei välttämättä ole mikään silmille hyppivä asia, vaan sitä voi pitää ihan omaa kivaa. Mutta aina ei ole edes sisäänpäinlämpiävän hauskaa. Tarkoitan sitä, että joskus ihmistä vaan vituttaa ja se on elämää sekin.

Huomenna on sunnuntai ja vapaapäivä. Tänään piti lähteä vissiin baanalle bailaamaan, vaan näyttää siltä että nyt suihkun jälkeen rojahdamme sohvalle katsomaan jalkapalloa ja nautin tuon yhden siiderin ja urvahdan uneen, jota kaipaan, koska olen nukkunut levottomasti ja liian vähän.

Sosiaalinen elämäni on pystyynkuollut tai lähinnä vaihtunut miehen kaveripiiriin. Tahtoisin omani takaisin, vaan taitavat olla kovasti menossa muutenkin. Elokuussa pitää varmaan tehdä huhuilua kadonneiden perään, jos vielä muistavat kuka olen ja siitä huolimatta haluavat käydä vaikka kahvilla.

Tuparit on elokuun ekana viikonloppuna, jos vaikka sitten nähdään?

Ei kommentteja: