generated by sloganizer.net

lauantaina, heinäkuuta 01, 2006

Kuulumiset viidessä minuutissa

72,5 neliötä hurmaavaa/hajottavaa kaaosta, joka vähitellen rupeaa koppeentumaan jonkinlaiseen 3 h+k-muotoon. Onneksi pesänrakennusviettiä tämän muuttokaaoksen projektinhallintaan löytyy. Huomenna on iltavuoro, jonka jälkeen on kolme päivää vapaata - ehdin tohista hyvästikin ennen kuin pitää torstaina mennä taas iltavuoroon.

Raha ei tee onnelliseksi, vaan ne tavarat, joita sillä saa. Kuten Aliaksen kolmas tuotantokausi, jonka vihdoin raskin ostaa, kun HARD ROCK HALLELUJA! eka kesätyöpalkka nasahti tilille. Kyllä tuntui hyvältä. Elintaso nousi hetkellisesti, vaan kohta ollaan samassa jamassa kuin yleensä opintotukiaikana aina 15. päivän jälkeen ("äiti, voinko tulla teille syömään"). Eilen syötiin intialaisessa, tänään hain porvaristi take-away-cheese panin Pannusta (large on muka 3-4 hengelle... yeah right...). Toivottavasti kliseet on totta ja tie miehen sydämeen vie vatsan kautta.

Pikkasen juhannuksen jälkeen meinasin sairastella, vaan sepä lähti yllättäen sillä, että kävin vetämässä kunnon hiet pacessa. Äitini, pitkän linjan sairaanhoitaja, suorastaan vaati minua nousemaan jaloilleni ja lähtemään hikoilemaan - pikkuräkäisenä ei siis kannata pelätä liikaa mitään höpöhöpö-sydänlihastulehduksia, jotka on vain laiskaperseiden tekosyitä...

Aloitettuani pari vuotta sitten kuntoilun ei ole muuten juurikaan ollut mikään paikka kipeänä, vastavetona siihen perinteiseen "urheilija ei tervettä päivää näe". Siis perinteiset flunssat olen sairastanut, mutta päänsäryt, niska- ja hartiavaivat, selkävaivat jne. ovat kaikki menneisyyttä. Etenkin bodypump on tehnyt ihmeitä. Suosittelen. Helppoa, hauskaa, vaivatonta...

Eilen kävin bodypumpissa ja ihanasti tuntuu rintalihaksissa ja reisissä. Tavoitin penkkipunnerrusbiisissä jälleen jonkinlaisen nirvanan asteen. Aivan uskomattoman hienoa oli treenata, ei mitään järkeä. Jos joku ei ole vielä kokeillut bodypumppia niin... naispuolisille (riittävän lähellä Beauty centeriä asuville, tätä blogia lukevat vissiin jotkut kauempanakin) voin luvata päiväpassin, jolla pääsee kokeilemaan.

Onneksi on ne vapaapäivät niin joutaa urheilemaan oikein sielun yltäkylläiseksi, ja iltavuoron jälkeen huomenna mennään illalla salille siskon kanssa. Ei tätä cheese pan-linjaa muuten kehtaisikaan... Kyse on tasapainosta (ja huomenna salilla sovitetaan synnit...).

Olotila on rakastunut, onnellinen, semi-ähkyinen, hieman siivoustohelluksesta raukea... niin, ja rakastunut, joko mainitsin sen?

Päivän ajatus:

rakasta minua eniten silloin,
kun rakkautta vähiten ansaitsen,
sillä silloin juuri eniten rakkauttasi tarvitsen.


Ei kommentteja: