generated by sloganizer.net

tiistaina, elokuuta 22, 2006

Ei niin ei

Otetaan 63 kiloa ihmislihaa luineen ja jänteineen. Mausteeksi patoutunutta pettymystä, väsynyttä turhautumista, kärsimätöntä kyllästymistä, riittämättömyyden tunnetta ja pala Paskaa Asennetta. Sekoitetaan yhdeksi isoksi möykyksi. Kypsytetään pysähtyneessä tiistaipäivässä.

Saamme näin aikaan tilanteen, jossa 63 kiloa ihmislihaa luineen ja jänteineen on valmis epätoivoisiin tekoihin. Epätoivoisten tekojen yritykset menevät ***** kuitenkin käteen ja ihmislihamassa joutuu menemään nukkumaan poistaakseen väsyneen turhautumisensa ns. tervein keinoin uskomalla, että huomenna on parempi päivä. Luultavasti huominen on kuitenkin jo sabotoitu - ilmiö nimeltä "ilotulitusraketti oli suutari ja jäljellä on vain ruudille haiseva tuhnu". Mahdollisia siviiliuhreja ei pahoitella yhtään, koska ei jakseta.

Lihakimpale on pettynyt itseensä ja rampaan mielikuvitukseensa ja etsii hihoistaan vielä uusia "epätoivoinen teko"-kortteja. Itsekunnioitukset rippeet kuitenkin lamaannuttavat sen täysin ja lihaköntti päättää juoda lasin vettä ja mennä nukkumaan, koska pohjimmiltaan kyse on vain liian vähästä unesta ja nestehukasta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olenpas saanut käsiini aivan mainion kirjasen nimeltä "juoksemisen filosofia"(Tapio Koski), jossa valotetaan juurikin kirjan nimeä kantavaa asiaa. Samalla se voisi mielestäni kertoa myös yleisesti liikunnan vaikutuksista ihmisen elämässä ja tällä en tarkoita pelkästään näitä päivänselviä hyivnvointivaikutuksia. Saatpa huomata kirjaa lukiessa nyökytteleväsi innoissaan "juuri noin, just, just, noin minä tämän koen". Olen aivan koukussa kirjaan, vaikka se voikin olla hieman raskaslukuista tieteellisyytensä vuoksi, mutta filosofiathan sinullakin on hallussa:) Hanki ny se kirja jostakin käsiin ja laita siihen kaikki turhautuminen ja ikävät asiat!

Jansu

Hanna P. kirjoitti...

Mahtavaa! Asiaa, osumia!

Liikunta on sellainen toimivan elämisen ehto, että kaikkien pitäisi tajuta. Ihmisen TÄYTYY syödä, levätä, liikkua voidakseen HYVIN!

Pitää hankkia ko. kirja!

Tieteellisyys tekee asioista uskottavia. Pelkkä hihulointi ei pitkälle riitä. Myös jeejeen takana on vahva tieteellinen pohja!

No, kokonaisuus on kokonaisuus ja vaikka liikkumalla voikin tiettyyn rajaan parantaa oloaan ja aukaista solmujaan, on asioita, jotka sydämen täytyy selvittää ihan itsekseen...