generated by sloganizer.net

keskiviikkona, syyskuuta 13, 2006

Where do cows go on dates? - To the Mooovies.

Aika pimeitä unia taas. Navetallinen lehmiä (lehmä, tuo hedelmällisyyden symboli) ja sitten tietenkin joku vasikka, jota hellin äidillisesti.

Valeraskaus voi aiheuttaa koiralle maidon herumisen nisistä. Alankohan minäkin...?

Ja maidontuotannosta pääsemme kätevästi proteiinipirtelöihin, joita saanen kohta lypsää omakohtaisesti. Olen vähän harkinnut lisäravinteiden hankkimista, kun tee-se-itse-pirtelö on aika arvokasta valitsemieni laadukkaiden raaka-aineiden ansiosta. Toisaalta teollisen, luontaisenkaltaisen makuisen jauhopirtelön "nauttiminen" ei houkuttele. Ja OBH Norcida Chilli tehosekoittimella omatekoisen pirtelön pyöräyttäminen on nautinto.

Siispä ah. Päivän pirtelö on NAMIA.

Sisältää:
maitoa (AINA luomua)
kaksi kananmunanvalkuaista (AINA luomua)
banaani (reilua kauppaa aina kun mahdollista)
punaisia viinimarjoja (ite poimittuja, jäisenä pakkasesta)
purkillinen Ehrmann-maitorahkavalmistetta (koska se on halvin ja paras)

Yllätyin siitä miten viinimarjat sopivat pirtelöön, banaanin makeus peittää niiden kirpeyden ja lopputuloksena on ihana vaaleanpunainen kuohkea herkku. Ja tuosta annoksesta riittää vielä iltapalaksi bodycombatin jälkeen. No sugar added.

Tiesitkö, että huonomuistisesta lehmästä voi lypsää kolme päivää vanhaa maitoa, Pohjoisnavalla olevasta lehmästä saa kylmää maitoa, purkkaa jauhavan blondin ja märehtivän lehmän erottaa siitä, että lehmällä on älykkäämpi ilme ja lehmän nahasta on se hyöty että ilman sitä lehmän lihat leviäisivät pitkin peltoa.

Niin. Olisin halunnut jonkun hauskan lehmävitsin loppuun, mutta ei niitä ole. Paitsi tämä lämmitti sydäntä näin mielenterveystyön harjoittelun yhteyteen liitettynä...

Kaksi lehmää keskustelee niityllä:
-Minua huolestuttaa se hullun lehmän tauti.
-Ei kai se meihin helikoptereihin iske.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

:D