generated by sloganizer.net

torstaina, lokakuuta 12, 2006

Puuttuuko tilaisuus vai rohkeus toimia?

Jotkut odottavat oikeaa hetkeä. Ikuisesti. Pikkasenko ne on tylsiä ehkä. Minusta niillä on vähän liian korkeat kriteerit sen ajoituksen suhteen. Oikeasti, se on ihan pään sisällä se hitaus. Hetki kuin hetki, ei niissä oikeasti ole niin älyttömästi eroa. Oikean hetken odottaminen ei ole mitään hallintaa. Pitää ottaa se hetki ja tehdä siitä oikea.

Harjoittelu on ohi. Samantien olisin voinut jäädä iltavuoroon töihin, valvomaan 100% valvontaa tarvitsevaa ns. pystyeristystä. Vaan kun väsytti niin ei. Olen ihan varma että olen jättänyt osastolle vahingossa jotain omaisuuttani, koska olen reikäpää.

Koulua on seuraavan kerran tiistaina pari tuntia, paitsi perjantaina olisi joitakin luentoja, mutta ajattelin mennä bodypumppiin kun en ole päässyt pitkään aikaan. Jos en ole kipeänä, jostain syystä on sellainen mäh-en-jaksa-olo. Mulla oli vuosi sitten kans tämmönen jarrut-pohjassa-olo.

Eilen käytiin setän ja siskon kanssa La Festassa pizzalla. Shoppailtiin Limingantullin Kontissa (suosittelen, aika hyvä kirppari!), josta löysin asentajapipon tyyliin "saat kympin jos oikiasti pidät tuota päässä". Kodin Anttilasta tarttui mukaan impulsiivisesti kuusi leffaa: 12 Apinaa, Shrek, The Machinist, Turner ja Täystuho, Minority Report ja The Village.

Yks juttu ehkä tapahtuu sunnuntaina, mutta kerron sitten että tapahtuiko vaiko eikö. Oon huono pitämään salaisuuksiani, mutta katotaan nyt eka miten tuo sössiintyy.

En tiedä että onko Disaronno tosi hyvää vai tosi pahaa. Eilen illalla nyssötettiin Jasmin kans sohvalla ja kuunneltiin poppia ja katottiin telkkaria ja maiskuttelin suussa tuon epämääräisen manteliliköörin aromeja. Haluaisin oppia ja opinkin sellaisten yksinäisten iltojen ihanuuden. Että kunhan hengailee, laittaa musiikin täysille ja tanssii vähän. Olishan se hemmetin hienoa jos siihen osallistuis joku toinen, mutta sen pitäis olla laittamatta musiikkia pienemmälle, nauttia vähän amarettoa mun kanssa ja osallistua edes pienellä liikkeellä rytmiin.

Ei oo ehkä mitään järkeä olla hereillä ennen kasia vapaapäivänä. Meen kokeileen jos jaksais vielä nukkua.

Ei kommentteja: