generated by sloganizer.net

tiistaina, marraskuuta 21, 2006

Erätauko

Massu täynnä tonnikalalasagnea ja salaattia, tässä istua pönötän ja ihan semmonen mukavuus vallitsee. Kärppämatsi kuuluu ratiosta ja sohvalla pönöttää maailman ihanin. En mää osais kyllä yhtään enempää nyt toivoa, onkohan mielikuvituksen puutetta. Se on melkein häiritsevää kun mikään ei häiritse.

Ollut vähän vaikeuksia joinakin aamuina lähteä koulunpenkille, kävin eilen lainaamassa geriatrian kirjallisuutta hyvittääkseni saamattomuuttani. Kyllä se siitä. Ensi viikolla alkaa kolmen viikon mittainen ikääntyneen hoitotyön harjoittelu Kaukovainion kotihoidossa. Sen jälkeen on joulu.

Varasin kaksi lippua Bondin ensi-iltaan perjantaille, samana päivänä kun avataan uusi elokuvakeskus, jota pääsee samalla ihmettelemään. Uusi Beauty center on vaiheessa kun Finnkino on työllistänyt remonttireiskoja, sali valmistuu samaan paikkaan, mutta sinne päästään muuttamaan ilmeisesti joskus helmikuussa.

Tee joka päivä yksi asia, joka pelottaa sinua. Tänään ilmoittauduin tammikuun 12.-14. olevaan bodycombat-ohjaajakoulutukseen.

Ei kommentteja: