generated by sloganizer.net

torstaina, tammikuuta 18, 2007

Muutamia arkisia tosiasioita

"Muuttaessa TV-maksu helposti unohtuu. Siksi haluamme muistuttaa asiakasta." Lämmin kiitos tv-maksuhallinnolle! (No en tod. aio maksaa.)

Viherpiiperö kiljaisi riemusta kun jätekatokseen oli ilmaantunut astiat lasi- ja metallijätteille biojätteen, talouspahvin ja paperinkeräyksen kaveriksi. Vihdoinkin. Laiskuus on sen verran vahva minussa, että en jaksa kävellä 690 metriä Tokmannille lähimmälle ekopisteelle.

Opintotukikuukauteni alkavat käydä vähiin. Helmikuun jälkeen ei enää heru. Tutkailen huolestuneena toimeentulotukilippulappuja. Ei hyvää päivää miten vaikeaksi on voitu homma tehdä. Voikohan sinne varata ajan ja mennä ihan kättäpäivää selvittämään tilannetta?

Ensi jakso näyttää koulussa melko kiihkeältä. On mm. traumaattisten kriisitilanteiden hallinta, naisen hoitotyön perusteet ja perheen hoitotyön lääketieteelliset perusteet. Lisäksi tsiljoona tuntia opinnäytetyöseminaareja, joita rupean keräämään oikein urakalla.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä vain sosiaalityöntekijältä tai etuuskäsittelijältä voi varata ajan. Useissa kaupungeissa uuden asiakkaan suositellaankin varaavan henkilökohtaisen ajan sossulle ensikäyntiä varten. Asiat selviää paremmin keskustelemalla kuin inhoja lomakkeita täyttelemällä.