generated by sloganizer.net

maanantaina, tammikuuta 22, 2007

Nyt vätystää (Monday finds you like a bomb)

Jei. Kävin koulussa ja sain pari asiaa selvitettyä, toinen liittyi englannin hyväksilukuun (en ole yrittänytkään kuin pari vuotta saada asiaa kuntoon) ja näyttökokeisiin, toinen yhteen kurssiin, josta on poissaoloja, joita sain tänään jo korvattua. Ainiijoo, pitää muistaa laittaa mailia tiedonhankintakurssin suoritusmerkinnästä, joka puuttuu rekisteristä... ja ensiapuharjoitusten merkinnöistä myös... Muistamuistamuista. Ja muista ilmoittautua siis siihen englannin tenttiin. Muista. Ja muista selvittää opinnäytetyöseminaarilista. Muista laittaa kaikki kuntoon. Muista. Pelasta maailma.

Ei maanantaita ilman huonoja uutisia: bodycombatin seuraavaa jatkokoulutusta (ohjelma vaihtuu siis 3 kk välein, jolloin on aina käytävä parin tunnin koulutus) ei järjestetä Oulussa. Lähinnähän tässä taas minua riemastuttaa matkakulut, koska joudun todennäköisesti itse kustantamaan sekä matkat että koulutuksen, ellen saa jostain vakituntia ja näin ollen työnantajaa maksumieheksi.

No. Eiköhän tuo.

Ja sitten parempiin uutisiin. Kävin Oulunsalon liikuntakeskuksessa tuuraamassa, ja koska bodycombattia edeltävään pumppiin ei saatu tuuraajaa (pitäisi ilmeisesti sekin koulutus käydä...), vedin kaksi combattia putkeen viidentoista minuutin tauolla. Ilman mikrofonia. Kaksi tuntia huutoa kurkku suorana. Kröäääh.

Joo kyllä mää oon tänään syöny laskiaispullaa ja ruuneperintorttua korvaukseksi etten ihan pääsis raukka laihtumaan ja kuihtumaan. Käytiin siis Pulla-Pirtin myymälässä, josta sai halvalla pakastimen täyteen leipää. Siis ruisleipää. No ostin myös myslileivän huomiselle aamupalalle, nam. Käytiin me myös pornokaupassa tai kahdessa, ja molemmissa oli jotenkin oudot myyjät, ja ei siellä kyllä voinut tehdä mitään hurjia heräteostoksia, vaikka kyllä sinne mentiinkin ajatuksella että tiedettiin mitä haetaan. (Ja tämä aihe loppuu tähän, koska minua on syytetty sensuroimattomuudesta, mutta ehkä joskus toiste jos olen hilpeämmällä tuulella.)

Sitten relatiin iltaa Tillitiellä, kateltiin emännän kanssa Depsikset samalla ku äijät pelas änäriä tietsikalla. Molemmat sukupuolet saivat siis toteuttaa luonnollisenkaltaisia tarpeitaan.

Nyt olo on semmoinen, että pää tyynyyn niin eiköhän uni tule aika nopsaan.

Ai niin vielä. Päivän johtava ajatus on ollut "täähän menee aika hyvin", huomasin hokevani sitä itselleni useaan otteeseen pääni sisällä. "Täähän menee aika hyvin" kun aamulla huomasin heränneeni ja olevani suihkussa. "Täähän menee aika hyvin" kun sain selvitettyä asioita ja "täähän menee aika hyvin" ennen ja jälkeen combattien. "Täähän menee aika hyvin" nyt kun kello ei ole vielä yhtätoista ja ehdin nukkua hyvät yöunet ellei mene taas höpisemiseksi ja syvällisten puhumiseksi koko yö.

Rauhaa ja rakkautta kaikille alkaneeseen viikkoon!

Ei kommentteja: