generated by sloganizer.net

tiistaina, tammikuuta 23, 2007

Viikon toinen

Pitkä päivä.

Aamulla Naisen hoitotyön perusteet-opintojakson aloitus koululla. Verkkokurssi. "Opiskelija perehtyy naistentautien hoitotyön auttamismenetelmiin ja saa valmiuksia niiden kehittämiseen." Ja tehtävää, "kirjoita essee valitsemastasi aiheesta (noin 5 sivua) tai esittele jokin gynekologinen tutkimus/polikliininen toimenpide; sisältäen miten, miksi ja missä toimenpide/tutkimus tehdään ja mitä sen tulokset kertovat".

Kaverin rumpujen roudaus Herukasta Heinäpäähän. Auton käynnistysongelmia johtuen siitä, että auton ovet olivat liian pitkään auki ja autossa oli varkauksia estävä käynnistyksenestosysteemi, josta tulin tietoiseksi puhelinsoitolla. No mistä mää olisin voinu tietää... Kiva oli nähä ystävää.

Pitkästä aikaa Roomasta pita-falafellia ja ihanimmalle Oriental kebab. Hyvvää. Meni jäseniin. Päiväunet. Euforiaa kainalossa massu täynnä sapuskaa.

Takaisin koululle anatomian ja fysiologian opintojakson viehättävään avaukseen. Menin kuokkimaan tässä kuussa opiskelun aloittaneiden ryhmään, kun itsellä jäänyt opintojakso aikoinani vaiheeseen. Eiköhän sitten tullut sattumalta viereen istumaan kesätyökaveri, jota en aluksi muistanut, mutta sitten hoksattiin että onpa pieni maailma ja keskustelun edetessä maailma senkun pieneni.

Ruokakauppaan. Weetabikseja, soijamaitoa ja banaaneja sun muuta. Kotona spagettia ja soijarouhekastiketta. Hyvvää. Kahavia ettei mee uusiksi päiväunet.

Kylään Kertalle ja Kallelle. Kipiöitä ovat niin kävin hoitamassa kaupasta ruokaa. Sain dalmatialaisvillasukat (itsetehdyt, ruskeapilkkuiset niin kuin Jasmi). Kiva oli nähä ystäviä. Törkiän hyvvää teetä sain monta kuppia, ja kuivattuja karpaloita, eli karpanoita, nassutin.

Lankomiehen Norja-kuulumiset messengerin välityksellä. Osasto, jossa lanko on harjoittelussa, on "barsel" eli synnytysvuodeosasto ja pari vuoroa on synnytysosastolla eli "födelsessä". Kämpän vieressä on yhdellä pihalla hevonen. Porukkaa hiihtää töihin ja kouluun eikä kukaan katso kieroon, jos joku kantaa suksia esim. kirjastossa tai sairaalan käytävällä.

Lämpöä ja läheisyyttä ja nukkumaan. Huomenna taas lisempää!

Ei kommentteja: