generated by sloganizer.net

lauantaina, helmikuuta 24, 2007

Odotusmusiikkia, maestro!

Sterkat puskivat tänään BodyCombat 31:n biisejä, oli tullut salille etukäteen. Mp3-soittimeenkin on jo siirretty setti, jota kuunnellaan sitten tiiviisti ainakin seuraava kuukausi, että ohjelma on selkäytimessä. Jotkut ovat olleet jo ohjelman koulutuksessa, minä se oottelen postin tuovan dvd:n, että pääsis asiaan. Kävin eilen tuuraamassa combatin (ja muuten vaan toissapäivänä pumpissa ja balancessa), niin en nyt sitten ikinä parane tästä räkätaudista, joka pidättelee mun energioita. Vakituntien osalta en osaa sanoa vielä mitään, kun ei ole kerrottu. Edessä on kolmen päivän putki combattia. Sunnuntai. Maanantai. Tiistai. Khylläkhyllä. Ihan kivaa pientä tienestiä nämä tuurauksetkin näemmä.

Kävimme eilen Maailman Ihanimman kanssa mummilassa kahvilla. Sovimme tyttöjen kesken lähtevämme kaupungille syömään kansainvälisenä naistenpäivänä, siis minä, mummi ja sisko. Pitäisi valita mihin mennään syömään. Minun ja siskon pitäisi myös löytää uudet tietokoneet, isä on luvannut sponsoroida (pöytäkonepaketit).

Kävimme eilen myös siskon ja Ihanimman kanssa katsomassa hassunhauskan elokuvan Night at the Museum, joka oli minun mielestäni aivan mahdottoman ihana. Paras näistä, joita olemme käyneet leffassa katsomassa viime aikoina - Holiday, Babel, Vares2, Bond... Ihanimman kanssa on seksikästä käydä elokuvissa, kun sen profiili näyttää älyttömän hyvältä siinä elokuvakankaan kajostuksessa.

Löimme Maailman Ihanimman kanssa vetoa onko Nelosen illan elokuvan InterMissionin eräs näyttelijä sama kuin Smallvillen Teräsmies. Tom Welling ja Cillian Murphy, niin samannäköisiä veijareita kuin ovatkin, ovat kuitenkin kaksi eri näyttelijää, aivan kuten tiesinkin asian olevan. Jos olisin hävinnyt, olisin joutunut pesemään Nissanin. Mutta kun kerran voitin, mitähän minä saan palkinnoksi?

Pois koneelta ja katsomaan siskon, Ihanimman ja Jasmi-koiran kanssa Uutisvuotoa. Jasmilla on juhlapäivä, se on saanut aika monta rusinaa ja palan porkkanaa. Uijui. Reppana, kun emäntä ei syö lihaa niin täällä harvemmin tuoksuu mikään ihana lenkkimakkara tai jauheliha... tuo koira olisi niin ostettavissa, se lähtee ihan kenen tahansa mukaan, jolla sattuu olemaan oikeat eväät mukana. Vaikka rusinoita.

Ei kommentteja: