generated by sloganizer.net

maanantaina, maaliskuuta 19, 2007

Antaa tulla / maanantai tai mitä vaan

Niin kuin kaikki, mekin puhuttiin yökaudet Maailman Ihanimman kanssa politiikkaa. Väsytti ihan simona, mutta pakkohan sitä oli sitten maailmaa parantaa.

Sitten ku Ihanin nukahti niin pläräsin BodyCombat 31:n "ohjekirjan" läpi että koreografia muhisi yöllä päässä ja osaisin tänään sitten kaiken, kun menen tuntia pitämään Oulunsaloon.

Tänään heti herätyksen jälkeen soittorumba Kelaan, soskuun, opiskelijaterveydenhuoltoon. Kaikki vastas ja asiat selkenee. Pikkasen siistiä.

Nyt aattelin, että jos yrittäs välttää Päivän peiliin jumittumista ja tekis ruokaa ja siivoais ja kävis kaupassa ja pesis pyykkiä.

Keltaiset lehdet ovat täynnä surkeita uutisia, joku on menettänyt siskon, joku äidin, joku isän, joku veljen, joku lapsen. Pakko saada jotain hömppää, kevyttä ja huoletonta. Mutta ei näin kevyttä: "Jumppaan voi pakata myös virkistävän suihkeen, jota voi suihkutella kasvoille kesken tunnin." (Iltasanomat). Mitä hemmettiä?

Antti Tuisku on Foxiassa lauantaina, liput 12 €. Aattelin, että jos menis? (Lukeeko tätä mun blogia kukaan muu 12-vuotiaan tasolla oleva, joka lähtis mukaan?)

Jos musta ei kuulu enää mitään, niin oon luultavimmin saanut ruokamyrkytyksen siskon leipomasta herkullisesta omenapiirakasta, joka on ässehtinyt viikon jääkaapissa. Mutta siis hyvvää se vielä oli kuitenkin! Ruokahalu palailee...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hemmetti, Antti Tuisku!

Arvaa, kuka ois kans 12-vuotiaan tasolla ja vois lähtee mukaan? :)

-minna

Anonyymi kirjoitti...

Hei, suosittelen sitä Antin keikkaa todella! Voi sitä hyvänolon ja vilpittömyyden tulvaa, minkä itse täällä etelässä koin taannoin Anan keikalla vaikken varsinainen fani olekaan (ollut). Antti on vaan niin symppis ja ilottaa taatusti!

- Sande