generated by sloganizer.net

maanantaina, maaliskuuta 19, 2007

Kevätpörriäinen (focus on the good things that keep you from falling down)

Käytin ensimmäistä kertaa meidän pesulan koneita. Aivan yli kätsyä, eikä kulu omaa sähköä. Lakanat ja päiväpeitteet sai suoraan kuivumaan tilaviin ja tehokkaisiin kuivaushuoneisiin. Oma pyykkikoneeni jyskyää perusohjelmalla tuntikausia. Nyt piti oikein olla tarkkana, että ehti 45 minuutin ohjelman jälkeen takaisin nostelemaan lakanoita kuivumaan pesutuvalle.

Tekasin makaroonilaatikon. Uskoni siihen, että meidänkin lasten lempiruoka tulee olemaan "äitin tekemä makaroonilaatikko", on erittäin vahva. Koskenlaskija-sulatejuuston ujuttaminen sekaan parantaa makua kymmenellä pisteellä. Tumma makaroni (ei ollut kaupassa täysjyvää) ja soijarouhe tekevät tuosta lautasellisen toisensa perään ahmittavasta herkusta jopa ravintoarvokasta.

Ruuanlaitto, siis ihan idioottivarma basic kokkaaminen ilman mitään gourmet-kulinaristisia kokeiluja, on ihanaa. Tunsin perverssiä nautintoa työntäessäni käteni vastakeitettyihin lämpimiin makarooneihin saattaakseni ne kerrokselliseen olomuotoon soijarouhe-sipuli-seoksen kanssa.

Muuten, yks mikä on hyvää (paitsi se luomumämmi) niin semmonen Limpukka-niminen puolukkaruisleipä. Siihen ku vetäsee keijut ja oltermannit niin kylläh.

Tajusin ostaa lähikauppa Tokmannista pölypusseja (s-bag-mallisia), vaikka niitä ei ollut ostoslistassa. Pisteet siitä.

Oulunsalon bodycombat meni simppapaljon paremmin kuin edellinen milloin olikaan pari viikkoa sitten. Joo vaan eihän sitä passaa itteensä missään nimessä tyytyväinen olla, eli huomenna paremmin. Muchos bättres. Ja sauna on huippu asia liikunnoinnin jälkeen. Tuntuu muuten, että kunto oli pudonnut ihan sikana, kun olen parin viikon sisään käynyt - niin missä? - vissiin jossakin pumpissa ja balancessa. No, suunta on ylöspäin eikä sitä nyt oo aina pakko riehua. Toisaalta taas tuntui, että tunti meni ihan hips vaan ohi. On se mukavaa. On se.

Derivoi, päättele tai 3D-mallinna tästä: Prison Breakin kakkoskauden 20. jakso näkyy tänään Foxilla. Milloin se näkyy Touko-Poukolassa allekirjoittaneen 22-tuumaisella näytöllä? Voi odotus. Voi Wentworth.

Huominen! Äbölöbälööböö. Ei vielä jaksaisi ajatella, kun on niin paljon kaikkea. Niin mikä sairasloma...? Kouluun menen yhteen seminaariin ja sieltä bodycombattiin ja sieltä kriisikeskukselle vielä iltamyöhäsellä avautumaan. No, kattoo sitä huomista sitten kun se eteen tulla töpsähtää. Nyt töpsähti eteen Maailman ihanin niin katon sitä nyt.

Hips kaikille ja hyvää ja hymyilevää alkanutta viikonretaletta!

Ei kommentteja: