generated by sloganizer.net

sunnuntaina, maaliskuuta 04, 2007

Roundhouse is on FIRE!

Herrasmieskolleega antoi BodyCombat 31:n DVD:n lainaan, niin että pääsen huomenna hyppyyttämään oulunsalon sotureita uuteen malliin. Cool.

Piti säästää bensaa, niin kävelin ja ehtiäkseni myös juoksin sitten Beauty Centerille. Hieman oudoltahan saattaa näyttää se, että joku saapuu bodypump-tunnille hiki valmiiksi otsalta valuen. Uutta ohjelmaa (BP 61) oli tarjolla neljä piisiä. Cool.

Nakottiin Bellissima Maria kotiinsa siinä matkalla ja pääsin vielä kerran lämpöiseen syliinsä istumaan (koska auto oli täynnä) ennen kuin hän karkaa maille muille vierahille eli etelän lämpöön.

Käytiin Oulunsalosa syömäsä porukoilla ja katottiin Marikoon asti Tanssii tähtien kanssa, joka on eräs lempiohjelmistani. Herkistyn vallan. Sain takaisin lainasta The Machinist-dvd:n, jota en muistanut omistaneenikaan.

Maailman Ihanin käveli jään poikki Oulunsaloon, niin Jassi on aika mukavan väsynyt, vielä kun siihen päälle pääsi tai joutui leikkimään Taavi "Dave Lindholm"/"Davy Crocket"/"Tiivi-Taavi" Tollerin kanssa loppuillaksi. Onnellinen koiruus.

Mitäkö muuta, no sitäkö muuta että yritän saada kaiken tällä uudella koneella toimimaan. Leuhkaa on kattoa DVD:tä tietokoneelta kaukosäätimen kanssa sängyltä. On tämä ihan jotain toista kuin mitä entinen kakkendaali.

Saunan päälle on aika rapian raukia olo, vaan eipä se saa olla esteenä sille, että ihan vaan äkkiä opettelen nyt tuon uuden ohojelman tuosta alta pois. Hips!

Ei kommentteja: