generated by sloganizer.net

maanantaina, maaliskuuta 05, 2007

Nöf nöf.

Tässäpä pönötän ja haisen luultavasti combatin jäljiltä aika pahalle. Ei se haittaa, puolisoni on menettänyt hajuaistinsa lapsuuden poskiontelotulehdusten myötä. Mieti nyt mikä vapautus parisuhteessa. Saa syödä valkosipulia ja silleen. Itse taas olen tuoksujen maailmassa elävä yhtä lailla kuin koirani. Hyvä sentään että joku nautti tuoreiden sämpylöiden tuoksusta, kun tuli leipaistua. Ihan itseni takia (ja koiran) on pakko kohta hankkiutua suihkun puolelle.

Oli aika kökkö tunti, kun oli jotenkin kökköä. Mikistä oli paristo loppu (muistilappu: osta varapatteri mukaan reppuun vastaavan tilanteen välttämiseksi tulevaisuudessa). Tunnilla oli vain pari eli kolme ihmistä. Yleensä on ollut kuusi ja olikohan enari kahdeksan. Mutta oli sentään jumppalukkari ja houkuttelevia bodycombat-esitteitä tarjolla jumppasalin edessä, ovatko ne olleet siinä aina? Sali on uusi ja kyllä se siitä. Kunhan pääsen sinne pumppikoulutukseen (pitäisi saada kohta tietää milloin se on), alan vetää maanantaisin kunnon asialinjan luulot-pois-pumppi-combat-settiä.

Uuden ohjelman official materiaali tuli tänään ja opettelinkin ihan hiessä pari kappaletta, mutta sitten oli sellainen fiilis, että nämä ihmiset, jotka olivat galluppini mukaan käyneet vain vähän tai ei ollenkaan combatissa, eivät ymmärrä uutuudenviehätyksen päälle, joten vedin vanhan ohjelman alusta loppuun. Aamulla saan tietää menenkö tuuraamaan yhden tunnin huomenna. Sinne voisi opetella jotain uutta. Tai jättää opettelematta. Voi vapaus.

Kaikessa sitä yrittää säästää. Laitoin viestiä että voisin osallistua e-pilleritutkimukseen. Olen osallistunut ennenkin. Tänään meni viimeiset rahat ehkäisyrenkaisiin. Viimeiset ja viimeiset. Aina ne on viimeiset. Jostain löytyi vanha bussikortti, josta sai kuusi ja puoli euroa, joilla ostettiin bensaa. Olen velkaa 25 euroa solariumkortista, josta olen käyttänyt jo yhden kerran, vaikka en ole maksanut mitään. Eikö oo hullua. On.

Rupeaa palelemaan, kuuma suihku tuntuu hyvältä ajatuksen ja ehkäpä jopa käytännön tasolla.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs luulet, auttaisko solarium tämmöiseen kalmankalvakkaan nahkaan ettei se käryäis niin saakelin helposti kun joutuu tropiikin arskan alle? Paljonko sellaset sädetykset maksaa? Missä sellasia sädetyksiä voi nahkaansa ostaa?

Hanna P. kirjoitti...

Hyvä idea, ja monethan tekee juurikin niin että ottaa kuurin solariumia etelänmatkan pohjaksi. En muista paljonko esim. Beauty Centerillä maksaa kerta, jäsenille se on 3,5 e/kerta tai 25 e/10 krt. Uudehkot hyvät grillit on ainakin ja opastusta käyttöön löytyy.

Käsittääkseni sellaiset solariumstudiot on ihan edullisia, on ainakin ennen ollut Tuirassa ja Postiaukiolla... en muista onko enää. Myös noista kuntoklubeista voi kysellä. Jos on ihan kalpea niin kannattanee ottaa aluksi se 10 min, mutta ite oon ainaki lähteny aina sillä 20 minuutilla... Varmaan sellainen viikon kuuri että kolmena päivänä se 20 min ja välissä aina päivä, vois olla ok. Semmoinen tasainen ruskettuminen on iholle huomattavasti edullisempaa kuin kerralla ittensä polttaminen auringon alla.