generated by sloganizer.net

tiistaina, maaliskuuta 06, 2007

Urhea possu.

Tuurasin kipiää kolleegaa ja vedin höperyyksissäni uuden BodyCombat 31:n (tai jonkin sitä etäisesti muistuttavan koreografisen esityksen) alusta loppuun. Mielenkiintoinen suoritus sinänsä, mutta käsittääkseni kaikilla oli lämmin ja toivottavasti myös kivaa.

27.-29. huhtikuuta hipsin Helsinkiin bodypump-peruskoulutukseen, sinne on mulle varattu paikka. On se rohkia. Tai kaheli. Tietääpä sitten mitä kesällä teen. Riehun, hikoilen, hillun, rähisen.

Kävin tänään labrassa ja lääkäriaika on 16.3., jolloin kuullaan noista veriarvoista, että onko kilpirauhasessa vikaa tai onko joku tulehdus jäänyt jähimään jonnekin. En kyllä ole jaksanut mittailla lämpöjä enää pitkään aikaan, että mene ja tiedä. En oikein osaa yllättyä, vaikkei mitään syytä mihinkään löytyisikään. Hyvin tää näyttää menevän, kun menee vaan!

Noin niin kuin yleisesti ottaen parempaan suuntaan ollaan menossa koko ajan vähän niin kuin kaikilla osa-alueilla. Varovainen tuuletus, eihän sitä koskaan tiedä. Ei tässä vielä hirveänä ole varaa sambata, näin viime yönä ilettäviä painajaisia, jotka perustuivat omaan typeryyteeni. Ennemmin tulisin unissani sarjamurhaajan takaa-ajamaksi kuin että kärsimykset johtuisivat ihan vain omasta ääliöpäisyydestäni. Tietääkseni en ole tosielämässä toiminut yhtä ääliöpäisesti ja toivottavasti en ikinä toimikaan.

Melkeen 700 euroa toimeentulotukea oli läsähtänyt tilille. Päivän paras ylläri! Olen taikuri - samantien hävisi huhtikuun vuokran (kaukaa viisas ja läheltä hemmetin hyvännäköinen!) ja sähkölaskun suuruinen summa - tilillä onkin yhtäkkiä vain parisataa. Tsädäm. Silti tooodella paljon parempi tilanne kuin mitä on ollut aikoihin. Pitää auto eiku Nissani korjata (ei mennyt katsastuksesta läpi helmikuun vikana päivänä) ja tankata, siinä suurimmat menoerät mitä nyt ensin mieleen tulee

Katottiin tietsikalta aamupalan jälkeen ennen päiväunia Prison Breakin kakkoskauden avausjakso. Insinöörit on yliälykkäitä ja superseksikkäitä, iih! Oma hottikseni osoitti tänään insinöörin leimahtavaa nokkeluutta kehittämällä biojätepussille uuden kiinnitystavan. Ei voi olla rakastamatta ku toinen on niin ihana.

Kohta ne tulee kävelyltä pilkullisen kanssa, saunan pitäis olla lämmin ja loppuilta ollaan vaan ihan relasti enkä treenaa combattia tänään enää yhtään. Saunaan! Gimme some heat!

Ei kommentteja: