generated by sloganizer.net

sunnuntaina, maaliskuuta 25, 2007

What goes around comes around

Uusin suosikkibiisini on Justin Timberlaken "What Goes Around... Comes Around", ei niinkään sanoitustensa tai teemansa takia, vaan ihan tanssittavan biittinsä ansiosta. Eteenpäinvievää, erittäin tarttuvaa rytmimusiikkia.

Sain tänään sedältä (tattis!) 10 metriä telkkariantennipiuhaa, pitää tesmiä miten tämän uuden tietokoneen digiviritinhässäkkä toimii ja voiko tavallisen telkkarin siis heittää kohta mäkeen kun tämä uus näyttö toimittaa myös televiission virkaa.

Eilen käytiin jameralaisten virkistysillassa juhlistamassa firman menestyksellistä vuotta. Hyvässä seurassa on mukava viettää ilta nauraen, teki hyvää kun sai unohtaa hetkeksi sen, että ensi viikko on ainakin karvaisemmalle puoliskolleni täyttä hautajaisten järjestelyä ja minulle muuta elämän järjestelyä erinäisissä paikoissa.

Käpöteltiin tänään jään yli Oulunsaloon porukoille syömään. Kengät kastuivat läpimäriksi eikä haitannut yhtään. Ilma oli hieno! On vaan niin ihanaa käpötellä tuon yhen kanssa käsi kädessä. Ja Jasmi on niin onneasta soikeana kun saa pistellä menemään pitkin jäätä.

Aivan mykistävän hieno näky oli kun prinsessa Jasmine juoksi jäällä, jonka päällä oli pieni vesikerros ja koiran kuva heijastui kirkkaana ja selkeänä jään päälle.

Mutta olkaahan ihmiset varovaisia! Tänään oli iltapäivällä kadonnut koira jään alle Meritullin edustalla (Oulussa), Kiikelin ja Sonnisaaren välisellä alueella. Pelastuslaitoksen sukeltaja oli yrittänyt etsiä koiraa, mutta turhaan. Veden virtaus jään alla on onnettomuuspaikalla kova. Pelastuslaitos varoittaa jäiden olevan lämpimien syksyn ja kevään sekä virtauksen vuoksi erittäin arvaamattomia.

Käytiin myös erään herran 5-vuotissynttäreillä, jossa roboreptile ja muovi-T-rex kohtasivat toisensa ja suklaakakun jämät kohtasivat Jasmin hurjan kidan.

Olen ihan hupsun rakastunut tuohon Maailman Ihanimpaan.

Ja kevät, kevät on täällä!

Jos haluat jotain mitä sinulla
ei ole koskaan ennen ollut,
sinun on tehtävä jotain mitä
et ole koskaan ennen tehnyt.


Ei kommentteja: