generated by sloganizer.net

torstaina, huhtikuuta 19, 2007

Nananaanaanana.

Tillitien pariskunnalle syntyi aamuyöstä reipas 4,5-kilon pojanmötkäle!


Se on ihan HURJAA.



Joo ja pistäähän se miettimään.


Parempi kun ei liikaa mieti.

Eilen oli tyttöjen päivä äitin ja siskon kanssa. Oma käsityksensä kullakin hauskanpidosta - ensin bodypumppiin itseään kiusaamaan ja sen jälkeen kasvohoitoon nipisteltäväksi ja nypittäväksi. Söimme Pannussa ja kävimme jäätelöllä Street Cafessa. Näiden jälkeen olikin aivan erinomaisen itsetuntoa ylentävää ängetä sovituskoppiin.

Ostin joka tapauksessa housut ja tyttöpaidan ja hupparin. Mieletöntä. Sinne meni ne toimeentulotuet mitkä tulivat. Ja äiti osti minulle vaaleanpunaiset kengät. Iih. Ostan vaatteita todella harvoin, joten tulipa nyt sitten ostettua, on taas ehjät vaatteet päällä. En erityisemmin nauti shoppailusta, mikä lie geneettinen virhe muuten häiriöttömässä naiseudessa.

Mutta äärimmäisen mukavaa kun on tällaiset housut, joiden jalassaoloa ei juurikaan edes tunnista. Mutta on ne jalassa. Ja paita, joka mätsää housuihin. Molemmat ovat ruskeat. Tunnen oloni bodybalancemaisen eteeriseksi ja maanläheiseksi ja tasapainoiseksi.

Veronpalautuksia tulee kynyset 130 e, mutta aina parempi kuin mätkyt.

Kävin Teknopalatsilla jutskaamassa ja tunsin jostakin syystä itseni aivan kömpelöksi pökkelöksi. Etsin siskon käsiini ja käytimme minua syömässä yliopistolla, nyt pönötän täällä eräässä atk-luokassa ja kohta lähden kohti keskustaa ja iltapäivän bodycombattia.

Katsele huviksesi Will Ferrell - The Landlord tai viihdytä itseäsi näillä typeryyksillä.

Muuten olisin aivan riemuissani, mutta mp3-soittimessa ei ole virtaa. Paitsi, että nyt olen taas aivan riemuissani, koska sisko sanoi antavansa pariston omastaan. Niin että ei tästä paljon enää meininki parane!

Ei kommentteja: