generated by sloganizer.net

maanantaina, toukokuuta 07, 2007

Linnunmaitoa

It's a new dawn
it's a new day
it's a new life for me
and I'm feeling good

Ilma oli aamulla lämmin kuin linnunmaito, pilkullinen koira kaunis auringonpaisteessa, tuuli raikas ja Kaleva postilaatikossa. Kun menin takaisin sisälle, eteisessä tuli vastaan keittämäni kahvin tuoksu. Hyvää huomenta!

Ehdin tuossa päivänä jos toisenakin kokea pientä ahdinkoa ja toivottomuutta. Tuli itkettyä, ekaa kertaa masennuslääkityksen aloittamisen jälkeen. Voi että oli vapauttavaa. Ajattelin siinä jo märistessä, että jes, tätä mää oon kaivannutkin. Kieroa! Mutta elämä se on kuin silkkiä vaan (kiitos vaan punaketulle, se on jäänyt päähäni pyörimään) ja jammaillen edetään. Nyt on aivan hurjan hyvä olo. Moni asia on niin hyvin.

Oonko vähän fiiliksissä. Ihan liikuttaa. Opon kanssa oli simppahyvä keskustelu tuossa ja lopuksi ihan halasin sitä. Kun halaaminen pitää terveenä. Pitää halia enemmän ihmisiä - mulla ei ole varaa olla sairaana!You've got to pump it up!

Minulla on unelmieni kesätyö. Melkeenpä joka päivä tarjotaan jotain kivoja tunteja vedettäväksi. Tänään otin vastaan melkoisen haasteen: kahtena perjantaiaamuna pitäisi olla vetämässä pumppia seitsemältä! Dammit, woman, you can do it! Ajattelin jäädä edellisen illan tunnin jälkeen nukkumaan salille, niin ainakin sitten oon siellä silloin kun pitää...

Kieltämättä pumppi-combatti-variaatio alkaa olla hieman ahdasta, kun tunteja on paljon. Nälkä kasvaa syödessä. No haloo, kävin vasta viikko sitten pumppikoulutuksen! Mutta se tuntuu niin hyvältä, ihan kuin olisin tehnyt sitä jo kauan. Kai siksi, koska olen harrastanut sitä jo aika pitkään. Tällä viikolla pidän ihanana vaihteluna myös euroviisupacen. Hirveä määrä työtä yhden tunnin takia - etsiä sopivat biisit 51-vuotisesta euroviisuhistoriasta. Mutta kun kuuntelin valmista levyä eilen, tulipa mahtava setti! Toivottavasti euroviisufani siskoni pääsee kyseiselle jumpalle, vaikka koulua olisi kyllä samaan aikaan...

Mottoni olkoon se mitä hoen jumppatunnillakin: JES. Kolme kirjainta, yksi sana, pidä se mielessä. Toista. Jes jes jes. Hyvinhän tää menee, hei!

Mp3-soittimessa soi Aliaksen soundtrackilta biisi "Red hair is better". Saa nähdä minkälaisella uudella hiustyylillä palkitsen itseni... lupasin nimittäin itselleni palkinnon, KUN saan pari kouluhommaa pakettiin...

Musta vähän tuntuu, että tämä on mun onnenpäivä. Enkä ole ehtinyt edes hoksata, että synttärit on ylihuomenna! Ja Iltasanomien päivän horoskooppi härkäpäille: "Saat idean, joka ei ole mikään tusinatuote. Jalosta sitä rohkeasti eteenpäin. Joku innostuu siitä tulenpalavasti jo heti ensimetreillä."

Miten saisin kaikki päivät alkamaan yhtä hyvin? Taidan tietää pari keinoa. Yksi on se, että ihan relasti vaan... elämässä ei ole kenraaliharjoituksia, tää on tässä ja nyt, beibi.

Happy happy joy joy. Pidä kiinni siitä jeejeestä, jos joku yrittää ottaa pois, murise ja jos ei usko niin pure!

Ei kommentteja: