generated by sloganizer.net

torstaina, toukokuuta 03, 2007

Soojaa!

Hidasta, hullu hevonen. Tammassahan on virtaa, mutta ei se tarkoita, että pitäisi nyt pystyä yhtään mihinkään.

Paineen alla rupeaa näkemään painajaisia. Pelkäsin unessani sekoavani, itkin miten harhainen alan olla - pidin toista nyrkkiäni sylissäni ja kuvittelin sen olevan vauva. Näin ihan pienenpienen vauvan sylissäni ja tajusin, että sen mittasuhteet ovat ihan päin prinkkalaa. Ihmettelinköhän vielä, miksei kukaan ollut innostunut perheenlisäyksestäni? Etsin jostain syystä turvaa exästä, sitä turvaa löytämättä ja seksikin oli huonompaa kuin mitä olin muistellut, ja jäi paha maku suuhun koko unesta. Selvästikin pelkoa arviointikyvyn ja hallinnan menettämisestä. Pitikö elää 25-vuotiaaksi tajutakseni että minä, suurpiirteinen ja suhteellisen huoleton pellossaeläjä, olenkin kontrollifriikki?

Olen jossakin vaiheessa hoksinut, että kalenteriin mahtuu samalle päivälle kolme asiaa. Kolme paikkaa, joissa pitää olla. Tänään ne ovat 1 - ystävättären kanssa syömään, 2 - kuntoutuksen toiminnallinen ryhmä eli askartelukerho, 3 - pumppitunti Linnanmaalla. Enemmästä seuraa kaaos. Lisäksi voi ilmoittautua netin kautta kursseille, kuten tein, soitella ympäriinsä ja hoitaa asioita, kunhan ne voi tehdä paikassa missä hyvänsä.

Gerbiilit syövät jääsalaattia ja ajattelin liittyä seuraan aamupalastamalla vapaaseen tyyliin. Käytiin eilen raahaamassa kaksi isoa kassia ruokaa kaupasta kotiin. Se tuo minulle suurta onnellisuutta, kun on ruokaa kaapissa. Turvaa. Saa valita syökö pastaa ja pestoa vai tekeekö lohkoperunoita vai makaroonilaatikkoa vai fetasalaatin. Kotimainen kurkku oli muuten euron kilo.

Minulla on myös sisäinen tarve sijoittaa rahani mahdollisimman nopeasti johonkin ns. järkevään - hamstraukseksikin voisi sanoa. Kun fyffeä tuli tuossa pari päivää sitten, vuodatin bensaa tankkiin neljälläkympillä, maksoin ensi kuun vuokran, nuo ruokaostokset, tilasin piilareita vähäksi aikaa eteenpäin. Sitten huomaan olevani peeaa, mutta vuokra on maksettu ja massu ei kurise nälkää. Kaikki hyvin siis.

Päivä ei ole menetetty, vaikka kello on kohta puoli kaksitoista. Kolmelta on treffit pallolla ystävättären kanssa. Olen lähes pukeutunut jo ja pessyt hampaat ja harjannut kuontaloa. Odottelen postilaatikkoon bodypump-materiaaleja, mutta milloinkohan täällä päin yleensä tulee posti, kun meillä on tapana hakea se illalla, jos muistetaan? Mummin joululahjaksi antama Kalevan tilaus loppui huhtikuun päätyttyä. Kökkö. En kyllä monena aamuna sitä ehtinyt lukemaan, mutta silti, on se mukavaa.

Niin, ensin syömään, katsotaan mitä sitten keksitään.

Ei kommentteja: