generated by sloganizer.net

keskiviikkona, marraskuuta 28, 2007

Twisted pleasure.

Pikakertaus koulukaverin kanssa ennen työikäisen hoitotyön opintojakson aistinelinten sairauksien osuuden tenttiä. Uusintatenttiä. Jotain aivan ihanan elämänmakuista. Varmaan jälkeenpäin oksennan ajatukselle... mutta se oli ihana imelä onnenhetki. Tentissä piti selittää mitä tarkoittaa ksantelasma ja sana ei herättänyt minussa mitään mielikuvia. Tietääkseni katarakta ja presbyopia ja hordeolum menivät oikein.

Katsoimme Tillitien emännän kanssa uuden combatin dvd:ltä läpi. Voi että mua jo himottaa päästä hillumaan. Mutta ei. Niin ei.

Lääkäri yllätti minut kertomalla, että pitkäkestoista flunssaa on liikkeellä. Poskiontelot, keuhkot, ei mitään missään. Sydäntäni kuitenkin lämmitti kun lääkäri toivotti parempaa vointia, vaikka epäilenkin hänen vain säälineen minua koska olen masennuksesta toipuva vieroitusoireinen raasu ja voihan olla, että räkätauti minut romahduttaa. Ei vaan oikiasti, oli harvinaisen läsnäoleva lääkäri. Sain ikäänkuin lohdutuspalkintona antibioottikuurin, jonka "syöminen saattaa olla plusmiinusnolla", mutta tuleepa vaihtelua ruokavalioon. Vieroitusoireissa sitä vetää mitä vain valkoisia nappeja.

Kävelin liikuntakeskukselle soittamaan jumppaohjaajia läpi tuuraajan toivossa. Näin onnistuin välttämään oman prepaidini haaskaantumista työasioissa. Oli ihanaa kälättää puhelimessa kolleegoiden kanssa. En ole kaikkia heitä edes tavannut koskaan kasvotusten. Mukavaa olla tuttavallinen. Voi että minä tykkään ihimisistä. Sain lopulta ensi sunnuntain ja ensi viikon maanantain ja keskiviikon tuntini kaupattua. Sairasloma siis jatkuu ja takamus laajenee. Haaveilen sisustavani salin takaseinän jollain armyhenkisellä kankaalla sitten kun palaan taas kehään. Oh.

Illan päätteeksi sain kiksit korvien (lillutettuani ensin Remowaxia tunnin ajan korvakäytävässä) ja nenän huuhtelusta. Suosittelen kaikille ajoittaista korvien putsausta huuhtelemalla - jos ei mene asia perille, niin saattaa olla jotain mikä tukkii tuulitunnelin. Remowax-aineen mukana tuli korvapumppu, jolla voi helposti ruutata vettä korvaan. Oli kyllä inhan hintava, n. 17 e, mutta hintansa väärti. Toinen vaihtoehto olisi käydä huuhteluttamassa korvat terveyskeskuksessa. Nenän huuhteluun tarkoitettuja "sarvikuono"-kannuja saa apteekeista ja luontaistuotekaupoista noin kympillä.

Siis todella perverssillä tavalla ihanat pari päivää. Ei kai viikkotolkulla jatkunut 37,5 asteen ruumiinlämpö vielä tuhoa näin paljoa aivokudosta?

Olen jäädyttänyt ämpäreissa jäälyhtyjä. Kaksi sellaista välkehtii nyt etupihalla. Minua ilahduttaa ajatus siitä, että ne voisivat tehdä jonkun ohikulkijan päivästä hivenen kauniimman.

En ole ollut kovinkaan hyvällä tuulella näitä kahta päivää. On tullut kiroiltuakin. Olisin toivonut, että uusintatentissä olisi ollut samat kysymykset kuin ekassa tentissä, koska olisin silloin tiennyt ne kaikki. Olisin toivonut, että lääkäri olisi ihmeparantanut minut ja minun ei olisi tarvinnut rohkaistua soittamaan jumppatäteille. Olisin toivonut, että olisin saanut tänään opintorekisteriin uusia opintopisteitä. Mutta nyt ei harmita mikään, en tiedä missä vaiheessa sitten kuitenkin ymmärsin olevani aika onnellinen.

1 kommentti:

eve kirjoitti...

Toipumisia! Paljon lämmintä juotavaa ja lepiä ja ei saa liikaa ressata. Maailma pyörii sittenkin.