generated by sloganizer.net

tiistaina, huhtikuuta 22, 2008

"To make a bad day worse, spend it wishing for the impossible." - Calvin and Hobbes

Eilisen kahdentoista tunnin jälkeen normipäivä tuntui kovin lyhyeltä. Eilen Tuiraan polkemani iloinen Crescent pääsi takaisin kotiin, ja huomasin että tuo matkahan on ihan pyöräiltävissä, aluksi näin joka toinen päivä toiseen suuntaan ja joka toinen päivä takaisin, ettei jalat järkyty ja mene koko päivä siinä matkatessa (koska olen luonteeltani hidas polkemaan).

Oulunsaloon päästessä olisi tehnyt mieli rasvaa ja suolaa ja kaikkea muuta lohdullista, mutta otin sitten Makealasta katkarapusalaatin ja eipä se ollut pahaa sekään.

Alavireinen päivä täynnä haukotusta. Lentolippuja ei voi perua eikä siirtää siskolle. Mutta mitäpä päivää ei pelastaisi Despiksien tuorein jakso (jossa Lynette käy kirkossa, Gabrielle saa tietää, että Carlos jää sokeaksi ja Susanin serkkupoika tulee sekoittamaan kuvioita) ja koiran massun rapsuttelu, sekä tietenkin mussukoiden kanssa illan vakioannos Ninja Warrioria ja Scare Tacticsia.

Not so bad, gonna give it 8+.

No day is so bad it can't be fixed with a nap.

- Carrie P. Snow

Huomenna viikon viimeinen oikea harjoittelupäivä, torstai ja perjantai menevät koululla seminaarissa ja lauantai mielenterveyden ensiapukoulutuksessa. Ihanata, saa halpaa kouluruokaa! Torstaina
parsakaalikeittoa ja persikka- mangokiisseliä, perjantaina riisipuuroa ja mansikkakeittoa. Se on kato tärkeää, että on jotain mitä odottaa! Looking forward to it ja taas jaksaa.

Kotona, täällä on hyvä. Tällaista rauhaa minä haluan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Spoiler-varoitus olis ollut paikallaan :(

Hanna P. kirjoitti...

No onneksi en kertonut enempää kuin mikä tahansa episode guide. :)