generated by sloganizer.net

torstaina, huhtikuuta 24, 2008

Two tens in a row, baby! 160 bpm! (Keep it up, keep it up!)

Elämänlaatu koheni sieltä kasiplussasta kymppiin eilen. Smashing! Se on kivaa kun on mukavaa. Ja tänäänkin oli.

Johtuikohan ehkä pitkästä koulutuspäivästä vai sen jälkeen suoritetusta ryhmämuotoisesta suuntaavien opintojen loppukokeesta, mutta mieliala oli jo ennen tenttiä hieman perjantaisen groovyinen. Ja nyt on vasta torstai.

Mutta kevät, oi kevät... ja kohta on lempikuukauteni toukokuu.

Koulutuspäivässä luennoi mm. dosentti, psykologi Salli Saari, joka on googletuksen mukaan (52 9000 hakutulosta) suurempi starba kuin Martina Aitolehti (sori, en keksinyt muuta, 19 900 hakutulosta).

Koulutuspäivässä sai ilmasta pullaa niinku kaikissa kelvollisissa seminaareissa. Ja eilen tuli veropostia, että reilu 800 e palautuksia. Että ei oo aihetta nyt oikeen itkuunkaan.

Pyöräilin eilen 30 km, eikä urheilusuorituksen arvoa vähennä se, että lenkkeilijät viipotti ohi, kun illalla vispasin kotio päin. Tänään kompensoin Wingerissä ranskalaisilla ystävättären (kuvassa vasemmalla, kuva larpista Suojakerroin 200 vuodelta 1998) kanssa. Samainen ystävätär lupasi munkkeja ja simaa vappuna, mikä on kiva, koska en minä ehdi missään välissä mitään värkkäämään. Turvotkaamme yhdessä. Tosin on vähän kiinniottamista, kun ystävättärellä on reilu kuukausi laskettuun aikaan.

Madonnan Hard Candy-levy on koekuuntelussa. Eipä ihme, että Justin Timberlaken kanssa duetoitu "4 Minutes" soi repeatilla. Paitsi, että olen luetellut unissani ääneen kaikkien exien nimet (piristävää kitkaa parisuhteeseen!), niin luultavasti olen myös ähissyt OH JUSTIN. Pieneen koriin pistäisin ja kotiin kuljettaisin.

Levyn kannessa hienovaraisesti elehtivällä Madonna on kätösissä samanlaiset sadomasokistisia assosiaatioita herättävät narut, joita pitääkseen voi myös käydä tekosyynä bodycombatissa.

Kuuntelin bussissa narsistisella otteella omaa laulua vuodelta 2006 ja rupesi himottamaan laulamaan bändin kanssa. Kuka rupiaa mun kans renkuttaan?

Seuraa yhdistetty coveribiisiehdotus ja henkilökohtainen viesti Brolle.
http://www.youtube.com/watch?v=yqmwbVSTGlg
(Riittävästi volaa ja bassonjytinä on kerrassaan !!!)

Lähtis pihalle haravoimaan, jos tulis kevät nopeammin.

Ei kommentteja: