generated by sloganizer.net

maanantaina, toukokuuta 05, 2008

Ten years younger

Only happy when it rains! Kaikki on ruvennut yön aikana silmuilemaan ja vihertämään!

11 tunnin työharjoittelupäivä (53 tuntia jälellä!) meni päänsäryn ja väsymyksen merkeissä. Vedin asiakkaalle rentoutumisharjoituksen, kuuntelin omaa rauhoittavaa ääntäni ja meinasin nukahtaa kesken lauseen. Oliskohan vieläkin larppikrapulaa? Mutta siis, oli niin mukava pitkästä aikaa, että aion mennä vastakin.

Jotenkin sitä jaksaa ihmisiä taas. Ehkä olin jossain vaiheessa niin masentunut reppana, tai sitten vain sain tarpeekseni joistakin ihmisistä. Tai sitten se on kevät, sitä vaan ihastuu kaikkiin vastaantuleviin. Ja kun en nyt ole pitänyt jumppia herranjestas kuukauteen, niin sitä aikaa on ja kaipaan larppiharrastuksen ainutlaatuista yhteisöllisyyttä.

Oli hurjan mukavaa ja hassua syödä ennen peliinlähtöä Raksilassa Kertan äidin ja siskon kanssa. Ihan kuin joskus teininä, kun vielä hiimailtiin porukoiden nurkissa. Kritisoitiin etukäteen peli ja hahmot ja järjestelyt kyynisesti ja kaikkitietävästi. Odoteltiin bussia auringonpaisteessa. Ostettiin lähikaupasta eväitä.

Tänään hartiat ilmoittivat haluavansa bodypumppiin. En ole ilmoittautunut kuunvaihteessa oleviin jatkokoulutuksiin, eli en tiedä saanko ollenkaan materiaaleja uusiin ohjelmiin kesäksi, tai aionko pitää tunteja kesällä. Jotain liikuntaa tarvitsen, luultavasti helpoin tapa on lähteä lenkille. Juoksukengät on, koira on, ja säällä ei niin väliä. Lupaan, että huomenna.

Ei kommentteja: