generated by sloganizer.net

tiistaina, toukokuuta 06, 2008

Grandes pensamientos!

Iltasanomien horoskooppi tänään: HÄRKÄ 20.4. - 20.5.
Haluat antaa eräälle paljon itsestäsi. Hän on sen arvoinen ihminen, ei mikään turhake. Hän vie leijonanosan suurista ajatuksistasi.


Olen ollut keväisen aistikkaalla ja hormonaalisella tuulella. Sain pöliöitä kiksejä, kun sellainen automaattisesti toimiva metalliportti lähti sulkeutumaan ja loi kalterisen varjonsa aurinkoiseen katuun. Saatan jäädä tuijottamaan asioita ja muutenkin olla aika pysäkillä. Vaan haittaako tuo.

En todellakaan tiedä onko mulla tätä luppoaikaa, jota nyt käytän. Luultavasti minut kohta ns. käräytetään ja joudun puhutteluun. Toisaalta olen tehnyt kyllä aika tiukkaa työtä enimmäkseen, ja ei tästä etes makseta. Että on kai sitä oikeus, välillä.

Pikkasen oli tuskaista nousta aamulla. Puoli yhteen meni eilen kun katsoin pari jaksoa Top Cheffiä. Päätä särki illalla ja tässä odottelen, että oliskos tänään särkemättä. Pistetään kaikki hormonien piikkiin. Kuten aamupahoinvointi. Yökkäilen joka aamu kun pesen hampaita.

Tänään illalla haravoin ja käyn sauvakävelyllä. Sitä ennen olis vielä yli kuusi (monta!) tuntia työharjoittelua ja ultra Oysissa.

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Ihana, kun teille tulee vauva...se on jotenkin niin liikuttavaa, kun uus elämä on tulollaan. Onnellista odotusta! Toivottavasti yökkäily helpottaa, mutta toisaalta tiedätpähän olevasi raskaana:)