generated by sloganizer.net

perjantaina, toukokuuta 09, 2008

B-Day

Tiukka päiväohjelma klo 10-15 sisälsi kampaajan ja kosmetologin käsiin heittäytymistä. Puolipitkä välivaihetukka lyheni ja vaaleni takaisin 90-luvulle (tosin tällainen tukka oli muotia viimeksi 80-luvulla). Kasvot ja jalat hoidettiin ja varpaankynnet saivat liilan lakan.

Olin tarjotuista kahveista huolimatta nälissäni iltapäivällä, mutta onneksi kauneushoitolan lasioven toisella puolella odotti aviomies fetakasviskotzone kätösissään!

Kun pääsin kotiin, aviomies lähti saman tien yllätystyöhaastatteluun. Vaahdotin vaniljakastiketta ja katsoin Top Cheffin uusinta jaksoa, kun ovikello soi ja ensimmäiset vieraat tulivat yli tunnin etuajassa. Kääk! Siitä alkoi härdelli. Nyt olen tasapuolisen väsynyt ja onnellinen. Kakkua ja muita herkuja riitti kaikille, kiitos apukokkien sisältäen siskon, aviomiehen ja tulevien isoisoäitien.

Aviomies tuntee tarpeeni ja antoi synttärilahjaksi digikameran ja 2Gt muistikortin. Räps. Tulossa kuvapäiväkirjaa. Mulla on kyllä maailman ihanin mies, se on siivonnut ja leiponut ja järkännyt ja haki vielä tilaamani kakunkin ja on muutenkin maaliman paras.

Olin aika liikuttunut, kun niin moni ystävä tuli käymään ja onnittelemaan. Olette rakkaita, lajitoverit.

Nyt katson loppuun sen Top Cheffin jakson, mikä jäi kesken. "Please pack your knives and go."

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hyvää synttäriä näin vähän myöhäistä, ja onnellista odotusaikaa myöskin, kun nyt kerran onnitellaan :)

Unknown kirjoitti...

myöhässä, ei myöhäistä... *huokaus*

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon ja kovasti osanottoja sekä multa että Eveltä! Toinen neljännesvuosisata on jo hyvällä alulla, tästä on hyvä jatkaa.