generated by sloganizer.net

lauantaina, kesäkuuta 14, 2008

Paikka auringossa

Olen ollut oikein raukealla kesäkissatuulella. Olen nukkunut törkeän pitkiä päiväunia. Tänään kävin bodypumpin pitämässä ja heti sen jälkeen oli niin paljon vahvempi ja timmimpi olo, että! Kunpa vain samaa herkkua piisaisi joka viikolle parina päivänä, niin olispa hyvä ja hieno.

Hyviä oli sämpylätkin, joita leipasin. Ei maksa paljoa. Tässä köyhyydessä on se huono puoli, että ei voi lähtä noin vaan Amarillon patiolle syömään jotakin ihanaa vuodenjuustosalaattitortillaa. Täytyy tyytyä sämpylään ja juustoon ja kananmunaan kotosalla ja katsoa Top Cheffiä ja Apprentice UK:ta koneelta. Koirapuistossa käyminen on ilmaista myös. Huomenna on ilmainen kasviretki Varjakkaan.

Huomenna on täynnä 19 viikkoa. Aika menee niin pirun hitaasti. Ei se haittaa, täyttä ja runsasta joka hetki. Siksi kai se meneekin niin hitaasti, kun pitää tarttua hetkeen.

Eilisestä perjantai 13. päivästä selvisin, mutta tänään meinasin tehdä kaiken väärinpäin, niin että kaheksankympin vauhdissa melkein löin pakin päälle (no eihän se kuitenkaan onnistunut) ja hirviän hankala oli rynkätä väärinpäin automankan etupaneeliakin paikoilleen.

Pääsykoe oli torstaina ja eipä siitä sitten. Vieläkin on se yksi tentti edessä. Ihan kohta on juhannus ja perinteisesti kesäteatteri. Ja sen jälkeen reissuun, eipä sitä vielä ole tajunnut oikeasti että pääsee ihan oikeasti ulkomaille.

Aikalailla tehoton, mutta tyytyväinen olo.

Ei kommentteja: