generated by sloganizer.net

keskiviikkona, kesäkuuta 11, 2008

Suurin piirtein keskiviikko

Olen yrittänyt pysyä liikkeessä. Käytiin eilen puolentoista tunnin extreme offroad-pyöräilyreissu Kisakankaan maastoissa, tänään kävelyllä ja leikkelemässä porukoiden pihalta ylimääräisiä puunoksia.

Eilen himotti ihan simona roskaruokaa, kuten on tehnyt jo pitkän aikaa, mutta söin sitten jogurttia ja rahkaa ja en kuollut, vaikka en saanut suolaa ja rasvaa ja ketsuppia. Tosin luultavasti sain vain siirrettyä sortumista sanomalla itselleni, että jos tänään sitten bodypumpin jälkeen kotimatkalla pistäytyisin hakemassa jotain epäterveellistä, jos on pakko. Paino ei ole noussut holtittomasti, vaikka alkuun se näytti kasaantuvan heti kilotolkulla. Sain laihdutettua joulun jälkeen seitsemän kiloa ennen raskautumista. En tahdo pudottaa kahtakymmentä ihrakiloa joulun jälkeen, vaikka kuinka kaikki sanoisivat että imetyksen aikana se paino vaan putoaa maagisesti. I don't believe in magic, baby.

Aamupalaksi puuroa ja joka välissä ruisleipää ja kaikkea semmosta, että ei se ruokavalio kaikenkaikkiaan ole ihan metässä, vaikka välillä sortuisi. Yöajelut autogrillille ovat jotenkin niin tunnelmallisia... (eikä niitä ole ollut kuin yksi).

Toimeentulotuen ja opintotuen korkotuen saamiseksi on harrastettu byrokratiaa ja vierailuja virastoihin. Poliisilaitokselta hain uuden ajokortin ja passin. Ne on kyllä photoshopanneet mun passikuvaa, paljon hehkeämpi emäntä passissa kuin valintakokeeseen vietävässä tietolomakkeessa, jossa on siis ihan sama kuva. Huomenna valintakoe terveydenhoitotyön suuntautumisvaihtoehtoon. Aamukasilta, että terve. Oonkin herännyt tässä puolenpäivän aikaan, paitsi lauantaina piti herätä aiemmin kun laitettiin äidin viiskymppissynttäreitä.

Olen toivonut sateita, vaan aika kytysiä ovat olleet.

Ei tässä nyt huonosti mee, vaikka onkin ollut jotenkin lepsu löllö olo, kun ei ole ollut virallista ohjelmaa aamukasista iltakasiin. Olen minä jotakin saanut tehtyä, kuten käytyä koululla opponoimassa paria opinnäytetyötä, mutta pitäisi tulla tulosta ja äkäseen, ettei tulisi ihan laiska olo.

Muuten, kattokaas semmoisen ukkelin kuin Derren Brownin ohjelmia, esim. Mind Control with Derren Brown ja Trick or Treat. Siinäpä mies, jonka älykkyys on jotain niin käsittämättömän seksikästä, että ennemmin niitä ohjelmia katsoo kuin Ocean's Eleveniä tai Veren vankeja. Top 20 things to do before I die-listaan kuuluu kyllä miehen show'n näkeminen livenä. Blow my mind, Derren!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan outoa. Kun luin tuon Derren Brownin nimen niin aattelin heti, että tämä on varmaan se mies minkä oon nähny kerran telkkarissa ja en sen jälkeen kirveelläkään muistanu sen nimeä. Alitajunta - Im loving it.

Kuuntytär kirjoitti...

Kyllä se paino varmaan putoaa, jos jatkaa syömistä normaaliin tapaan. Mutta mulla ainakin tekee koko ajan mieli herkkuja (suklaata, jätksiä, keksejä), ja kun 'saa syödä 500 kcal' ylimääräistä niin tulee koko ajan mussutettua jotain. :-D