generated by sloganizer.net

tiistaina, heinäkuuta 15, 2008

Tiistai 15.7.2008

Löydät juuri sopivan avaimen yhteen pulmaan. Koita olla muutenkin kekseliäs, niin pääset pidemmälle kuin alkujaan ajattelit.

Ei ollut huono päivä tämäkään.

Aamu ei voisi juuri paremmin alkaa kuin bodypumpilla. Tein koko ohjelman 3,5 kg-painoilla (per tangon pää) ja oli ihan riittävän raskasta. Oli oikein mukavaa. Voi että olikin. Torstaiaamuna lissää. Saisivat tarjota enemmänkin tuurauksia, ihan hyvin minun viikko-ohjelmaani mahtuisi kolme tuollaista ihanuutta.

Sain kätösteltyä kasaan graduanalyysitehtävän ja lähetettyä sen riman ali rouva opettajalle. Nytpä vain hampaat irvessä pelonsekaisin tuntein odottamaan, tuleeko se bumerangina takaisin. Eivät ne yleensä tule. Menetän vain joskus käsityksen siitä, mitä meiltä sairaanhoitajaopiskelijoilta vaaditaan - ei paljon mitään.

Käytiin miehen siskon luona kaffella ja olipas oikein mukavaa. Olen oikein ihmisrakas ja seurallinen luonteeltani ja viettäisin mielelläni enemmän aikaa tutustuen näihin avioliiton kautta saamiini sukulaisiin. Parasta minusta on aina halata lähtiessä. Pitäisi olla ihmisellä joku kiintiö, että montaako ihmistä päivässä halaa. Maailma tuntuu aina ystävälliseltä paikalta, kun on tarpeeksi halannut.

Laitoin Kelan asiointipalvelun kautta menemään hakemuksia lapsiperheen etuuksiin liittyen. Raskaustodistus, joka saatiin eilen, pitää lähettää postissa vielä perässä liitteeksi. Vauva mesoaa masussa kovasti, mutta laskettuun aikaan on vielä ikuisuus. Pysyisi nyt tuolla vain siihen asti, eikä olisi yhtä malttamaton kuin minä, ennen aikojani maailmaan karannut. En ole paljonkaan kärsivällisyyttä oppinut tähän päivään mennessä.

Minusta on aivan ihanaa, että meistä tulee Lapsiperhe.

Puhuin siskon kanssa pitkän puhelun (sillä on usein tylsää pyörämatkalla) ja olipa mukavaa. Piti kiusata herkkäsieluista siskoa ja jakaa järkyttävä uutinen. "Mies kuoli ja mansikanmyyjä loukkaantui Kemissä, kun liikuntarajoitteinen 73-vuotias kemiläismies menetti automaattivaihteisen autonsa hallinnan marketin pysäköintialueella Kemin keskustassa." Siinä sitten päiviteltiin, miten elämä on arvaamatonta ja on se järkyttävää. Kyllä tuollainen pistää huokaamaan syvään.

Mennään torstaina mummilaan iltapalalle. Mukavaa. Muuten kalenteri on aika tyhjä. Melkein-naapurintyttö oli liittynyt facebookiin ja sain sitä kautta hänen uuden puhelinnumeronsa. Viestit ovat pitkään paukkuneet metikköön, kun vanhat numerot eivät ole olleet käytössä. Sinne kylään viikonloppuna.

Sanonko, että mukavaa!

Vaikka maailma on arvaamaton paikka, on melko turvallista mennä olohuoneen sohvalle nököttämään ja katsomaan C.S.I. Miamia ja syömään kasvisdippiä. Kuulen rakkaan kuorivan porkkanoita, vaikka sen piti olla mun homma. No, pilkon vaikka kurkkua ja paprikaa! Hiphei Horatiolle ja kulholliselle rehuja!

Ei kommentteja: