generated by sloganizer.net

maanantaina, syyskuuta 15, 2008

Bodypump on my mind

Tunnen suurta kaipuuta takaisin bodypump- ja bodycombat-tunneille. Näin viime yönä unta bodypumpista. Siitä on nimittäin pari kuukautta kun olen viimeksi pumpissa oikiasti käynyt - järkyttävää.

Lauloin unessa mukana niin kovaa ku pystyin... Selkäbiisinä oli Fly on the wings of love ja rupesin siinä melkein kyynelehtimään ja selitin eräälle kolleegalle miten olen niin herkillä kun olen raskaana.

Siellä oli joku ihan urpo miesvetäjä (jolle kaikki puhui englantia, vaikka sillä oli suomalainen nimi kylläkin), joka ei siis osannut ihan mittään ja tunti loppuikin sen selkäbiisin jälkeen kun siihen oli mennyt niin kauan aikaa, että jonkun lattaritunnin piti jo alkaa. Menin sitten sille ukkelille omassa loistavuudessani selittämään miten tunti pitäisi pitää ja mitä se ohjaaminen on, vaan ei se vissiin tajunnut.

Että terve... pitäisköhän mennä käymään jossain tunnilla ja tehdä kilon painoilla. Tai ehkäpä lähden vaan näiden kertyneiden raskauskilojeni (joita on vielä aikaa kerätä 6-10 viikkoa) kanssa sauvakävelylle. Miettikääpä omalle kohallenne, kaikki bp-fanaatikot... kyllä tässä rupiaa psyyke rakoilemaan... sitähän hoidetaan sitten suklaalla... Mua ei päästetä enää koskaan vetämään tunteja, koska norsuilla ei voi olla lisenssiä.

Nyt on syyskuun puoliväli. En oikein hahmota ajankulua. Milloin pääsee taas bodypumppiin?

Ei kommentteja: