generated by sloganizer.net

torstaina, syyskuuta 11, 2008

Täyspäi(väi)stä opiskelua klo 8.30-16.00

Koululla pönötän, syömään voi mennä ehkä tuossa puolen tunnin päästä ja sitten iv-koulutukseen iltapäiväksi. Eilen oli hankalaa keskittyä neljä tuntia luennolla, kun Vauva Pietilä ei voinut millään suhtautua aikuismaisesti (no hei, onko vähän liikaa vaadittu sikiöltä) vaan halusi vaan leikkiä mutsin kanssa.

Meillä on nyt nimet sekä tytölle että pojalle, että antaa tulla kumpi vaan. Tähdenlennoltakin olisi pitänyt toivoa helmikuun ovulaatiossa, mutta kun ei sillä kertakaikkiaan ole väliä. Minulla ei ole koskaan ollut isoveljeä, joten se on ihan kiva jos esikoinen on poika. Ei minulla kyllä ole ollut isosiskoakaan, että eipä sillä, että enpä tiedä mikä logiikka tuossa on. Se olisi jotenkin tyhmää toivoa jompaa kumpaa, kun se on kaikista vähiten minun päätäntävallassani näillä X-kromosomeilla.

Toinen opinnäytetyön ohjaaja, ns. metodiohjaaja, oli unohtanut merkata kalenteriin, että meillä piti olla tänä aamuna palaveri, mutta kävin sitten tutkimussuunnitelman läpi sisällönohjaajan kanssa. Sanoin, että pyrin mieluummin hyvään arvosanaan kuin sutaisen kasaan jonkun mikä menee läpi, ja että sen mukaan saa myös ohjata. Sain suuntaa ja rajausta ja homma on jälleen kerran helpompaa. Valmistuminen häämöttää horisontissa, eikä tarvi siristellä kun kaukoputkella katsoo. Voi jopa olla että käy semmoinen merirosvokomedinen källi, että se putki on väärinpäin ja maata on jalkojen alla ihan tuossa tuokiossa niin että töksähtää ja hattu putoaa rantahiekalle.

Poppi jyskää kuulokkeista varmasti myös muiden atk-luokassa istuvien korviin. David Hasselhoff - Looking for freedom.


Rentoa päivää kaikille. Älkää ottako sitä niin vakavasti! Ottaakee mallia Davidista.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oooh, iso Dee! Kaikkien teknisten kirjoittajien sankari! Lanteet heilumaan ;)

Kuuntytär kirjoitti...

Löytyikö nimet sitten loppujen lopuksi helposti vaikka kaikki 'hyvät' oli jo käytetty? :-)

Me ei oikein millään meinattu keksiä pojalle nimeä, joten onneksi sitten pötkähti tuo tyttö.

Hanna P. kirjoitti...

Kuuntytär, isompi ongelma oli siinä että isi ja äiti oli eri mieltä siitä mikä on hyvä nimi, kuin että hyvät olisi jo viety. :)