generated by sloganizer.net

tiistaina, syyskuuta 30, 2008

Totuudenmukainen horoskooppi

Aina yhtä hauska vanha vitsi. Siltä varalta, ettei ole vielä jokaisen sähköpostilaatikkoon eksynyt.

OINAS

Oot uudisraivaajatyyppiä, mut halveksit avoimesti muita ihmisiä. Oot äkkipikainen, kärsimätön, väkivaltainen etkä välitä muiden neuvoista. Koulussa Oinaat eivät opi lukemaan, koska eivät halua kuunnella muiden ohjeita. Et oo erityisen mukava henkilö. Oinas vammautuu yleensä päähän ja saa täten vitun tyylikkäitä arpia tauluunsa. Oinas on vihamiehenä kiitollinen, koska hän äkkipikaisena hulluna tappaa uhrinsa välittömästi ja alkaa vasta tämän jälkeen kiduttaa ruumista. Tämä kertonee riittävästä Oinaasta
kapine: Juoksuhauta
numero: YKKÖNEN
väri: Veri
Motto: Ketkä vitun muut
Auto: Formula 1

HÄRKÄ
Oot käytännöllinen ja umpiniskainen. Teet työtä kuin hullu, vaikka pohjimmiltasi oot vitun laiska paska. Härkiä on paljon mielisairaaloissa - potilaina. Useimmat pitävät sua arvaamattomana ja härkäpäisenä. Poliittisesti oot fanaattinen. Härät surmaavat usein puolisonsa riidan päätteeksi. Härkä tajuaa usein pitää turpansa kiinni, mutta heti sen avattuaan se joutuu helvetilliseen kiipeliin. Härkä on ikävä ihminen. Härkä alkaa vanhemmiten muistuttaa kulahtanutta rantalelua. Härkä on parhaimmillaan marinoituna.
kapine: Solarium
numero: Peruspäiväraha
väri: Rusketus
Motto: Ööö paistaako siellä varmasti aurinko ööö
Auto: Taksi

KAKSOSET
Oot nopea ja älykäs. Molemmat sukupuolet pitävät susta, koska oot lähes poikkeuksetta biseksuaali. Odotat saavasi kaiken ponnistelematta itse lainkaan. Oot helppoheikki ja kusipää. Sulla on voimakas tarve sukurutsaukseen. Sulla on lisäksi ainakin fantasioissasi suunnaton tarve naida kahden kanssa yhtä aikaa. Jos ei mikään muu auta, niin tuuttaat sormesi omaan pakoputkeen yhdynnän aikana. Tätä harrastavat niin mies- kuin naispuolisetkin Kaksoset. Jakomielitauti periytyy aina joltakin suvun Kaksoselta. Kaksoset saattavat juovuspäissään flirttailla jopa omalle peilikuvalleen. Joskus he jopa onnistuvat siinä, jolloin huomaavat lähteneensä jatkoille itsensä kanssa.
kapine: Puhelin
numero: 118
väri: Keltaiset sivut
Motto: Mä haluun eka jutella
Auto: Mikä tahansa kaksipaikkainen

RAPU
Oot symppis ja ymmärrät toistenki ongelmia. Sua on naurettavan helppo käyttää hyväkseen ja sulle nauretaan takanapäin - aina. Ensimmäiset sanat, jotka Rapu oppii ovat: "Minä olen äiti." Tätä hokevat niin pikkupojat kuin -tytötkin. Lykkäät aina kaikki asiat huomiseen, jonka takia susta ei ikinä tule yhtään mitään. Suurin osa sosiaaliavusta nauttivista on Rapuja. Itket paljon ja äänekkäästi, joka huvittaa suunnattomasti muita. Sulla on naurettava tarve yrittää kahlita kaikki läheisesi yhdeksi vitun nipuksi, jota yrität johtaa sairaan mustasukkaisen mielesi avulla. Tälläkin hetkellä miljoona ihmistä ympäri maailman rukoilee, ettei kukaan Rapu rakastuisi heihin.
kapine: Siveysvyö puolisolle
numero: Siveysvyön lukon numero
väri: Kaikki paitsi keitetyn ravun värinen
Motto: Et mene minnekkään! Missä sä olet? Milloin tulet? Tää muistetaan
Auto: Matkailuauto koko perheelle

LEIJONA
Sulla on harhakäsitys, että olisit synnynnäinen johtaja. Muut tajuavat, että oot vain mitätön kiipijä. Useimmilla Leijonilla on sadistinen simputtajan luonne, jonka vuoksi Leijonia ammutaan paljon armeijassa. Olet turhamainen etkä kestä rehellistä arvostelua. Röyhkeytesi on inhottavaa. Jalopeurat ovat valitettavasti vaan melko varakkaita. Leijonat mylvivät kuin mehtäsiat saadakseen äänensä kuuluviin, mutta todellisuudessa karjumisen kohteeksi joutuvat kuuntelemaan karjuntaa vain silkasta mielenkiinnosta. Suurin huomio kohdistuu Leijonan päästä toisinaan kuuluvaan "ping"-ääneen, jolloin karjumiseen käytetty pinnistys on katkaissut Leijonan päästä verisuonen ja tilan täyttää miellyttävä hiljaisuus.
kapine: Ratsupiiska
numero: Kahdestaan
väri: Parrasvalo
Motto: Eikö tuota esirippua saa muka nopeammin auki?
Auto: Ferrari

NEITSYT
Oot johdonmukainen ja inhoat epäjärjestystä. Saatat siivota autoasi 3 vuorokautta putkeen. Pikkutarkkuutesi raivostuttaa muita, joten Neitsyet eivät päädy lainkaan avioon. Oot kylmä ja tunteeton, lisäksi nukahtelet rakastellessasi. Neitsyet ovat mahdottoman hyviä bussikuskeja. Todennäköisesti juuri Neitsyt on kaikista tähtimerkeistä vittumaisin. Ihmeellinen tekopyhä säntillisyys ja patologinen turvallisuuden hakeminen käyvät joskus niin valtavasti muiden merkkien edustajien hermoille, että tapahtuu ikäviä asioita - Neitsyille. USA:n vankiloissa on paljon sarjamurhaajia, jotka ovat tappaneet vain Neitsyitä. He ovat varsin korkealla hierarkiassa. Kuolemaan tuomituista vain Neitsyiden kohdalla tuomio pannaan aina täytäntöön välittömästi.
kapine: Ehjä immenkalvo
numero: Mikä tahansa luotettava numero
väri: Mitä tahansa väri, joka ei haalistu, vaan pysyy aina samanlaisena.
Motto: Voi olla, mutta todellisuudessa
Auto: Seat Corboda Diesel 2,9l/100 km

VAAKA
Oot hauras lyyrikko ja sun on vaikea pitää jalat maassa. Jos oot mies, sulla on hyvin voimakkaita homoseksuaalisia taipumuksia. Onnistut työ- ja raha-asioissa mainiosti. Vaaka-naiset onnistuvat parhaiten prostituutiossa hyvän vaaka-asentonsa vuoksi. Vaa'at kuolevat äkillisiin sukupuolitauteihin. Vaaka on ainoa, joka jaksaa katsella omaa persettään peilistä vaik kuinka kauan. Vaaoilla on valitettavan usein varsin hyvät perseet. Naispuolinen Vaaka ei oo sisäistänyt, ett persettä ei ole suunniteltu vain katsottavaksi. Tästä johten Vaa'at eivät oo irtosuhteissa halutuinta riistaa.
kapine: Peili
numero: Vain 299,-
väri: Kevään muotiväri
Motto: Tää on aivan ihana! Voiko teillä maksaa Visalla?
Auto: Volvo S80

SKORPIONI
Oot ovela liikeasioissa eikä suhun voi niissäkään luottaa. Pääset huipulle, koska oot täysin kylmäverinen taktikko. Oot hyvin seksuaalinen, joten aloitat mastuboinnin jo tarhassa. Aikuisena sua kiihottavat erityisesti muiden puolisot. Useimmat Skorpionit ammutaan sänkyyn (ei omaan). Skorpioneille on kehittynyt varsin voimakas intuitio, joten ne saattavat yhdellä vilkaisulla havaita, keneltä ne saavat mahdollisimman primitiivistä seksiä lähimmän vartin aikana. 109% Skorpioneista käyttää sikana hyväkseen tätä lahjaa. Monet Skorpionien seksuaalisen himon kohteeksi joutuneet miettivät vielä vanhainkodissakin, ett mikä heihin oikein iski. Mikäli muisto palautuu elävänä mieleen, hiippailee tällainen vanhus vielä viimeisillä voimillaan onanoimaan vanhainkodin paskahuusiin.
kapine: 9 mm luoti (käyttämätön)
numero 69
väri: Makuuhuoneen valo
Motto: Käänny ympäri niin kokeillaan yhtä toista asentoa
Auto: Chevy Van plyyshisisustuksella

JOUSIMIES
Oot onnettoman optimistinen ja innostunut. Sulla on uhkarohkea taipumus luottaa onneesi, jota sulle ei oo suotu lainkaan. Suurin osa Jousimiehistä on alkoholisteja tai päihteiden väärinkäyttäjiä. Kännissä Jousimiehet kuvittelevat olevansa henkisiä opettajia. Kaikki pitävät Jousimiehiä naurettavina. Jousimiesten kasvonpiirteet muistuttavat usein hämmästyttävästi hevosen piirteitä. Yleensä Jousimiehet ovatkin hevosten reinkarnaatioita. Mikäli Jousimies ei sairasta keliakiaa, niin hänen lempiruokansa on ämpärillinen kauroja. Jousimiehellä on lähes poikkeuksetta voimakas tarve matkustaa. Jousimiehiä arvostetaan aina, kun ne on matkoilla.
kapine: Puhellettava alttari
numero: Route 66
väri: Kirkkaus
Motto: Kauanko lento kestää?
Auto: Challenger-sukkula

KAURIS
Oot vanhoillinen känisevä kranttu, joka pelkää riskejä. Et tee mitään, oot siis laiska. Yksikään kaurisihminen ei oo koskaan tehnyt mitään merkittävää tässä eikä muissa maailmoissa. Kauriiden ei pitäis pysyä kauaa paikoillaan, koska ne karkoittavat ominaishajullaan muut pois. Kauris yrittää mielellään pujotella muiden liiveihin ja hakea muiden kautta menestystä. Mikäli Kauris yrittää selviytyä omin avuin (ei tietenkään tässä onnistu), hän alkaa syyttää muita uransa torpedoimisesta. Kauriilla on äärimmäisen ikävä tapa elää aivan helvetin vanhoiksi.
kapine: Kansaneläke
numero: Kansaneläkkeen perusosa
väri: Kelan kuori
Motto: Oi, voi, pakko tässä on vielä yrittää oi oi
Auto: Lada 1200L

VESIMIES
Sä oot neropatti, mut äärimmäisen mustasukkainen ja omistushaluinen diktaattori, vaik annat ymmärtää jotakin iha muuta. Valehtelet paljon. Oot hyvin piittaamaton ja epäkäytännöllinen, jonka vuoksi toistat virheitäsi ja erehdyksiäsi kuin magnetofoni yhä uudelleen ja uudelleen. Kaikki ihmiset ja jopa eläimet pitävät sua harvinaisen tyhmänä. Oot valmis sahaamaan vaikka oman pääsi irti, jotta saisit "ystäväsi" sanomaan, "sä oot mun paras ystävä". Seuraavalle ystävälle haukut edellisen ystäväsi ja oot valmis syömään vaikka omaa paskaasi, jotta saisit "ystäväsi" sanomaan, "sä oot mun paras ystävä"
kapine: Ystävänpäiväkortti
numero: Ääretön
väri: Mikä tahansa, joka miellyttää muita
Motto: Tulisitko ystäväksi yksinäiselle Vesimiehelle? Tietenkin tositarkoituksella!
Auto: Nivelbussi

KALAT
Sulla on vilkas mielikuvitus ja kuvittelet usein, ett salaiset agentit vakoilevat sinua. Keräilet erilaisia aseita ja kiikareita. Et tee vaikutusta lähimmäisiisi, joita raivostuttaa pöyhkeytesi. Sinulla ei ole lainkaan itseluottamusta, jonka vuoksi pelkäät kaikkea silmittömästi. Kaloilla on taipumus kiristää valtaapitäviä. Nuorena Kalat yleensä lähettävät nimettömiä uhkauskirjeitä tärkeille ihmisille, nimitellen näitä hassuilla, loukkaavilla nimillä. Koska Kalat vain haaveilevat kaikesta, he ovat vaarattomia tomppeleita ja kelpaavat taustakävelijöiksi tv-uutisten katunäkymä-filminpätkiin. Kalat tekevät valtavasti itsemurhia, koska he pelkäävät, että joku tulee ja nitistää. Kalat pelkäävät myös itsensä murhaamista, joten he yrittävät kusettaa itsensä tekemällä itsemurhan hukuttautumalla. Kalat ovat niin typeriä, että luulevat olevansa Kaloina hukkumattomia. Tämän vuoksi Kaloja naarataan paljon järvistä, meristä, joista ja kylpyammeista. Kaloilla on erinomaisen huvittava taipumus sotkea itsensä melkoiseen soppaan, joten Kalat sopivatkin parhaiten keittoihin.
kapine: Paska katiska
numero: Mikä tahansa numero, joka nousee alitajunnasta
väri: Kaikki neuroottiset värit
Motto: En minä ainakaan uskaltaisi!
Auto: Kupla -62

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Aah, ihan paras! Rakastin erityisesti lausetta "Teet työtä kuin hullu, vaikka pohjimmiltasi oot vitun laiska paska." Päivän naurut ^^