generated by sloganizer.net

keskiviikkona, elokuuta 17, 2005

Aamulla

Tuijotuskilpailu kissan kanssa. Voitan, kun kissa sulkee silmänsä. Onko mitään niin rauhoittavaa kuin pöydällä kynttilän valossa nukkuva kissa? Valkoinen kynttilä, musta kissa. Hetkiä, jotka toivoisi voivansa ikuistaa, mutta pidänkin itselläni.

Arkisia asioita. Pyykinpesuainetta pitäisi mennä ostamaan. Kun monesti viikossa jumppaa niin on jatkuvassa pyykkikierteessä. Hikiset vaatteet haisevat uskomattoman pahalle. Tuore hiki ei haise, se joka kimaltelee iholla ja valuu kaulaa pitkin noroina ja tippuu kyynärpäistä.

Rahan kanssa pitää pelata. Maksaa valmiiksi ensi kuun vuokraa, on kiva kun on yhden kuun vuokra sisällä niin jossain vaiheessa sitä sitten kiittää itseään kun ollut fiksu. Kuntoilukin on maksettu loppuvuodeksi. Naurettavan helppoa itsensä sitouttamista: minun vastuullani on vain kuntoilla koko rahan edestä. Ei voi sanoa ettei ole rahaa kuntoilla, kun se on raha on ollut aiemmin ja silloin harkiten käytetty siihen mistä todella pidän ja mikä tekee minulle hyvää.

Ulkona viileä syyssade. Viimeisiä lomapäiviä. Siskon kanssa mennään lounaalle intialaiseen, ihana nähdä Reettaa pitkästä aikaa - vaikka ei kai siitä ole oikeasti edes kauhean pitkä aika kun nähtiin. Säästän taas ruuanlaittamisen vaivan - ei saa sotkea siivottua keittiötä! Jalkoja pitää muistaa hemmotella illalla lämpimällä kylvyllä. Joka aamu sen lupaan, ja illalla olen unohtanut. Nyt muista!

Aamu on mennyt nopeasti, aamun parhaat tunnit kuuden ja kymmenen välillä. Keittiössä on siistiä, tuoksuu santelipuu.

Ei kommentteja: