generated by sloganizer.net

maanantaina, elokuuta 22, 2005

All the lonely people

Harrastin kanavasurffailua ja pysähdyin ohjelmaan, jossa vanhat papat kinasivat jotain keskenään. Olin aika yllättynyt, eihän televisiossa näe yleensä vanhoja ihmisiä. Nämä otuksethan kärrätään pois meidän kulutusiässä olevien silmistä - vanhuus on sairaus! Sellaisten ilettävien ruttunaamojen näkeminenhän saisi meidät ajattelemaan omien vanhempiemme ja lopulta oman elämämme päättymistä, joka on usein pitkä ja kivulias tie. Nyt oli siis jokin ohjelma, jossa käsiteltiin näitä ihmisiä, jotka eivät kuulu enää minkään tuotteen kohderyhmään?

Tietenkin kyseessä oli X-files... DAAH!

Olipas jännä jakso, se sijoittui vanhainkotiin, jossa oli alzheimer-potilaita. Koska vanhustyö on lähellä sydäntäni, olin iloinen kantaaottavasta jaksosta. Yksi X-files-jakso ei ehkä muuta maailmaa, mutta on kuitenkin Jotain, että ohjelman tekijät ovat valinneet vaikean ympäristön tapahtumille, ja myös kertoneet jaksossa useista ongelmista, joita tällaisissa laitoksissa on, kuten ihmisen yksityisyyden ja itsemääräämisoikeuden loukkaaminen.

Edes seksijumala Mulder ei vienyt huomiotani, tai no, tietenkin pienen osan. Niin paljon kuin vanhuksista pidänkin, toivon, että Mulder on jakson herroista se, joka tulee uniini. I want to believe!

Ei kommentteja: