generated by sloganizer.net

sunnuntaina, elokuuta 21, 2005

Sunnuntai

Kissa tippui ikkunasta. En jaksa nostaa perheriitaa sen takia, että se oli Mikon syy. Tapahtumaketju meni niin, että Mikko paistoi kalaa pannulla, avasi ilmeisesti käryjen takia ikkunan ja seuraavaksi kuului tömähdys. Paniikissa oleva kissa ei onneksi lähtenyt seikkailemaan vaan odotti Mikkoa järkyttyneenä alhaalla (asumme toisessa kerroksessa). Pitää seurailla tilannetta ja katsoa tuleeko eläinlääkäritarkistusreissu. Hyvin varovasti näyttää liikkuvan, Morko-parka. Näyttäisi siltä kuin siltä olisi irronnut yksi hammas edestä, ei voi tietää onko se maito- vai rautahammas. Nyt reppana makoilee shokista väsähtäneenä Mikon sylissä...

Ensi viikko on täynnä kaikkea kivaa ja hauskaa ja jännää, kuten Minnan synttärit, kuskinhommia musiikkivideofestareilla, perinteeksi muodostunut Pumpeligaala ja tietenkin törkiän paljon jumppaamista. Jos haluat ottaa niskaperseotteen itsestäsi, niin halvalla pääset kun pyydät multa euron kaveripassin viikoksi BC:lle. Jos mietit että oletko riittävän hyvä kaveri, että voit sen pyytää, niin vastaus on että aivan sama, koska minä en siinä mitään häviä, etkä häviä sinäkään. Riittää että eksyit lukemaan tätä.

Ja ensi viikon menovinkkeihin, joita on niin paljon, että ittekin menee sekasin.

  • Oulun musiikkivideofestivaalit, ilmakitaransoiton MM-kisat perjantaina Teatrialla (liput ennakkoon 12 €, ovelta 15€) ja lauantaina Pumpeligaala Madetojan salissa (liput 10€, myydään Nukulla). Kotimaisen musiikkivideokilpailun ja -katselmuksen näytökset ovat ilmaisia, erikoisnäytösten hinnat ja koko festivaaliaikataulun löydät täältä. Näytökset ja Pumpeligaala ovat ikärajattomia tapahtumia. Klubeille ja Ilmakitaransoiton MM-kisoihin ikäraja on 18 vuotta. Time Tunnel 12 lauantaina 27.8.2005 klo 21.00-04.00, Uusi seurahuone. Liput etukäteen 12 € (Levykauppa X, Jim&Jill), ovelta 15€.

    Itse pääsen useimpiin musiikkivideofestareiden tapahtumiin STAFF-passilla, jos siis olet menossa ja haluat minut seuraksi, niin ole ihana ja pyydä, voi olla että en yksin jaksa lähteä mihinkään.

  • Tanssikeskus Citydancen ilmaiset tutustumistunnit viikonloppuna, ei ennakkoilmottautumisia, aikataulu nettisivuilta. Tanssitunnit ovat säännölliseen harrastamiseen melko arvokkaita, mutta ilmaiseksihan kannattaa käydä itseään huvittamassa kun siihen on tilaisuus. En ole suunnitellut vielä menenkö itse, mutta jos löydän jonkun seuraksi nöyryyttämään heikkoa egoa, niin lähdetään vaan...

  • Viikonloppuna alkaa myös Aikamatka Oulu, muuten en osaa sitä mainostaa kuin että kannattaa käydä jos jaksaa, se on ilmaista ajantappoa sekin. Ouluhalli on tuossa meidän naapurissa, niin voi olla että eksyn paikalle. Larppaajia on havaittavissa kulisseissa seuraavan viikon maanantaina ja tiistaina (ei siis vielä ens viikolla), mutta itse olen silloin tiettävästi koulun penkillä, jolta ei paeta millään verukkeella.
  • 2 kommenttia:

    Anonyymi kirjoitti...

    Lähtisitkö Hanna kanssani johonkin musiikkivideofestareiden tapahtumaan? Ihan mihin tahansa. Olen avoin kaikelle uudelle, ja kun en ole missään vielä käynyt niin mahdollisuuksiahan löytyy.. =)

    Hanna P. kirjoitti...

    Ihan takuulla.
    Olen menossa näillä näkymin ilmakitaransoiton MM-kisoihin perjantaina ja ainakin Pumpeligaalaan lauantaina.